Памагите ?Я запуталась

• Автор теми Автор теми Valkiria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Имею 3 карты привата.С просрочками они были перевыпущены.В начале просрочки пытались снять со старой которая была засвечена в мфо,но ничего не прошло.Пытались,пытались и притихли.Но менять или не менять банк Ваше решение.

Я маю Приват для виплат, отримую соціальну допомогу, все одно намагаються зняти, але інтернет ліміт 0, тому все ціле.
Думаю або перевипустити на новий рахунок, або перейти на Ощад, але вже звикла до цього...
Ясно, в любом случае сделайте перевыпуск всех карт и лучше выбрать Монобанк, ещё при оформлении карты в Ощаде вы поймёте насколько это дурацкий банк. Удачи.

Ясно, в любом случае сделайте перевыпуск всех карт и лучше выбрать Монобанк, ещё при оформлении карты в Ощаде вы поймёте насколько это дурацкий банк. Удачи.
Ну, в монобанк не доступні соціальні виплати, лише особисті кошти.
Можна підключити зарплату, але роботодавцю це не підходить. У мене на роботі приват..
Кредитний ліміт також не дали, тому для мене це в трьох випадках не варіант.
Можна свої класти і розраховуватися, але сенс? Тоді вже краще нал.

Який у Вас досвід з ощад?

Ну є ймовірність того, що якщо ви ніде не будете світити картку, то до неї не добруться.
Але приват - то шістки, які зливають всю інфу...може краще Ощад? Чи Альфа, мені здається соцвиплати можна отримувати і туди
Лучше в Альфа, хоть и российский частично, но с некоторыми платежными системами не дружит, вероятность снятия уменьшается

Назад
Угорі