Памагите ?Я запуталась

• Автор теми Автор теми Valkiria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
К
Если вы например получили кредит на карту "Универсальная" и поменяли её, то они смогут всё равно с неё снимать. Но с "Карты для выплат" - нет.
Карта для выплат
Единственное что их объединяет-это голд
Счета разные
А в чем отличие? Счет по факту после перевыпуска не меняется хоть у универсальной, хоть у карты для выплат.
Пишут люди, что овердрафт проходил и по универсалкам, и для выплат картам.
Счет другой
В
Я маю Приват для виплат, отримую соціальну допомогу, все одно намагаються зняти, але інтернет ліміт 0, тому все ціле.
Думаю або перевипустити на новий рахунок, або перейти на Ощад, але вже звикла до цього...
Ви нею світили в мфо?

Створіть на приват 24 віртуальну картку і як тільки вам поступлять гроші скидайте туда. Я так вже рік роблю недобрались. Маю і нову. якщо новою картою незасвітити, неоплачуйте нею а тимпаче їм то нічого нестягнуть.
Я тоже так делаю ?
С виртуальной не снимают

До
Вынуждена была открыть новый счёт и карточку в Привате (новые правила для соц. помощи). Есть еще кредитка-на неё и брались мфо.. С просрочками как обычно все пытались у меня с неё что-то снять. Какая вероятность-что и до этой карты доберутся, или лучше деньги сразу с неё снимать?
Хелп ми ?
Доберутся. Я заблокировала карту, и когда нужно снять или перевести тогда разблокируют и делаю операции
Попытки снять деньги с новой уже были. Правда счёт я не меняла еще

До
Доберутся. Я заблокировала карту, и когда нужно снять или перевести тогда разблокируют и делаю операции
Попытки снять деньги с новой уже были. Правда счёт я не меняла еще
Счета у меня разные) Поэтому и интересуюсь)) Просто приват сливает всю инфу, интересно как с этим будет

Ви нею світили в мфо?
Так..на неї приходили кошти з МФО. Намагаються щодня зняти різні суми, але ліміт 0 то дуля їм, а у чоловіка засвічена універсальна картка, то треба буде перевипустити.. стрьомно

Так..на неї приходили кошти з МФО. Намагаються щодня зняти різні суми, але ліміт 0 то дуля їм, а у чоловіка засвічена універсальна картка, то треба буде перевипустити.. стрьомно
В мене теж ліміт 0 був, то зробили мінус на картці, але то кредитка
Бажано взагалі в іншому банку
Але якщо в приваті, то з новим рахунком обовязково

Бажано взагалі в іншому банку
Але якщо в приваті, то з новим рахунком обовязково
Хочемо в ощад перейти, але чи він хороший?
В чоловіка кредитка - не закритий ліміт, виплатимо і лиш тоді можна рахунок міняти, чи з мінусом можна? Чи лише картку змінять?

Хочемо в ощад перейти, але чи він хороший?
В чоловіка кредитка - не закритий ліміт, виплатимо і лиш тоді можна рахунок міняти, чи з мінусом можна? Чи лише картку змінять?
Мені тільки карту змінили, рахунок ні(
На рахунок ощад, не знаю, сама теж хочу

Мені тільки карту змінили, рахунок ні(
На рахунок ощад, не знаю, сама теж хочу
Мені здається в ощаді захист надійніший, у мене була зарплата в ощад, то там мороки вдвоє більше, ніж в приваті.
В приваті поміняти пінкод можна самій в телефонному режимі, а в ощаді я коли забула код, то мені треба було їхати у відділення і перевипускати карту і тоді встановлювати новий пароль.
Ось так)
одразу бурчала "для чого такі складнощі?!", а потім зрозуміла і зраділа, що вони праві і так і треба, надійно все.

В
Мені здається в ощаді захист надійніший, у мене була зарплата в ощад, то там мороки вдвоє більше, ніж в приваті.
В приваті поміняти пінкод можна самій в телефонному режимі, а в ощаді я коли забула код, то мені треба було їхати у відділення і перевипускати карту і тоді встановлювати новий пароль.
Ось так)
одразу бурчала "для чого такі складнощі?!", а потім зрозуміла і зраділа, що вони праві і так і треба, надійно все.
В приват 24 можна багато чого наробити ?

А я все на копилку пере
Створіть на приват 24 віртуальну картку і як тільки вам поступлять гроші скидайте туда. Я так вже рік роблю недобрались. Маю і нову. якщо новою картою незасвітити, неоплачуйте нею а тимпаче їм то нічого нестягнуть.
а я все на копилку перегоняю

Вынуждена была открыть новый счёт и карточку в Привате (новые правила для соц. помощи). Есть еще кредитка-на неё и брались мфо.. С просрочками как обычно все пытались у меня с неё что-то снять. Какая вероятность-что и до этой карты доберутся, или лучше деньги сразу с неё снимать?
Хелп ми ?
У меня сегодня пытались снять деньги у гражданского мужа, хотя они вообще не какого права на это не имеют. И его карту я не где не указывала, все займы брала только на свою карту.. Он сказал если хоть 1 грн снимут, пойдём писать заявление

Valkiria, сделайте карту монобанка. Там защита лучше чем везде.. Есть функция когда Св код меняют каждый час... Снять положить деньги тоже нормальная комиссия...

З цим банком
Valkiria, сделайте карту монобанка. Там защита лучше чем везде.. Есть функция когда Св код меняют каждый час... Снять положить деньги тоже нормальная комиссия...
банком вагаюсь.... Є як позитивні, стільки ж і негативних відгуків

Хелп ми ?
Приват банк это сплетница номер один. Меняйте банк.

Ну є ймовірність того, що якщо ви ніде не будете світити картку, то до неї не добруться.
Але приват - то шістки, які зливають всю інфу...може краще Ощад? Чи Альфа, мені здається соцвиплати можна отримувати і туди
Маю Ощадбанк ,немаю проблем

Назад
Угорі