Ответ Минюста: Дорошкевич проверять не будем

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 4K
при чем тут внешность человека, если законом четко предусмотрено кто имеет право обращаться за проведением проверок?
я понимаю всеобщий хейт по отношению к исполнителям и минюсту, как контролирующему органу, но надо все таки быть обьективным

Стаття 34. Контроль Міністерства юстиції України за діяльністю приватного виконавця

1. Контроль за діяльністю приватного виконавця здійснюється Міністерством юстиції України шляхом проведення планових і позапланових перевірок у порядку, встановленому Міністерством юстиції України.

2. Планові перевірки проводяться не частіше одного разу на два роки з обов’язковим повідомленням приватного виконавця про час і місце проведення перевірки не пізніш як за 10 днів до її початку. Попередні періоди, що раніше перевірялися, не можуть бути предметом наступних перевірок, крім перевірок за зверненнями учасників виконавчого провадження.

3. Позапланові перевірки проводяться на підставі:

1) заяви приватного виконавця про проведення перевірки;

2) письмових звернень учасників виконавчого провадження щодо рішень, дій або бездіяльності приватного виконавця;

3) неподання приватним виконавцем у встановлені строки звітності чи іншої інформації та/або подання недостовірної інформації.
Так я не про зовнішність, а те що він інколи публікує. У нас законом багато чого передбачено - самі знаєте як на практиці ((

Tarass,
2) письмових звернень учасників
виконавчого провадження
щодо
рішень, дій або бездіяльності
приватного виконавця;
ему об этом и ответили.

Sad0vn1k, в мене по цій справі виграно 2 суди, касація їй відмовила по строках.
Там і перевіряти не потрібно. Все суд встановив.
Я считаю, что ВП нотариусов-это сейчас так называемые,, испытательные образцы"МинЮста, что бы в будущем можно было эффективно стягивать финансы с населения. Долги у людей растут, сейчас будут долги по коммуналке возрастать и работу теряют многие. Так что мне кажется, что результата у вас не будет, при всем моем уважении.

Для взыскания долга по коммуналке нотариус не нужен.
Ну так это пока. Ладно,может я допустил тут неточность, но факт того, что закредитованность населения растёт, присутствует.

Ну так это пока. Ладно,может я допустил тут неточность, но факт того, что закредитованность населения растёт, присутствует.
Растёт. И? Поэтому Минюнст ставит эксперименты в виде незаконных инн на договорах мфо?

Растёт. И? Поэтому Минюнст ставит эксперименты в виде незаконных инн на договорах мфо?
:rolleyes: а минюст тут вобще при чем?)))

Приватний виконавець є суб’єктом незалежної професійної діяльності.

Ок. А почему тогда МинЮст позволяет незаконные инн по договорам МФО?
Что значит позволяет? ? Незаконность определяет суд, на основе таких решений суда пишут жалобы в Минюнст и тот в свою очередь лишает нотариуса лицензии. Как было с Колейчиком)

Junna, как раз очень даже.. У меня еще в прошлом году, без меня прошел суд, и влепили ИП, сумма просто смех, но в нашем дурдоме разве можно чему то удивляться?

Junna, как раз очень даже.. У меня еще в прошлом году, без меня прошел суд, и влепили ИП, сумма просто смех, но в нашем дурдоме разве можно чему то удивляться?
Что очень даже? Коммунальщики получают судовый наказ и без нотариуса (и инн) открывается ип.
Обсуждение немного про другое)

Junna, да, так и есть, был приказ, но, мое ип как раз таки у гос нотариуса, по моему району... Так что все верно я написала

при чем тут внешность человека, если законом четко предусмотрено кто имеет право обращаться за проведением проверок?
я понимаю всеобщий хейт по отношению к исполнителям и минюсту, как контролирующему органу, но надо все таки быть обьективным

Стаття 34. Контроль Міністерства юстиції України за діяльністю приватного виконавця

1. Контроль за діяльністю приватного виконавця здійснюється Міністерством юстиції України шляхом проведення планових і позапланових перевірок у порядку, встановленому Міністерством юстиції України.

2. Планові перевірки проводяться не частіше одного разу на два роки з обов’язковим повідомленням приватного виконавця про час і місце проведення перевірки не пізніш як за 10 днів до її початку. Попередні періоди, що раніше перевірялися, не можуть бути предметом наступних перевірок, крім перевірок за зверненнями учасників виконавчого провадження.

3. Позапланові перевірки проводяться на підставі:

1) заяви приватного виконавця про проведення перевірки;

2) письмових звернень учасників виконавчого провадження щодо рішень, дій або бездіяльності приватного виконавця;

3) неподання приватним виконавцем у встановлені строки звітності чи іншої інформації та/або подання недостовірної інформації.
Вы меня провоцируете?
Это по принципу, звоните в полицию, когда вас убьют, а так линию не занимайте.
Какие участники ИП, если его уже нет по решению суда?

Для особо "умных". Вот текст моего обращения:

"Доброго дня, шановний Денисе Леонтійовичу!
Скеровую для ознайомлення та вжиття заходів адміністративного/дисциплінарного впливу постанову 8-го Апеляційного Адміністративного суду від 20.10.2020 у справі №380/6526/20 Єдиний державний реєстр судових рішень), якою залишено без змін рішення Львівського окружного адміністративного суду від 03.09.2020 у справі №380/6526/20 (Єдиний державний реєстр судових рішень).
Відповідно абзацу 2 результативної частини рішення Львівського окружного адміністративного суду від 03.09.2020 у справі №380/6526/20 (Єдиний державний реєстр судових рішень) визнано протиправною та скасовано постанову приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Віри Леонідівни про відкриття виконавчого провадження ВП №62397001 від 22.06.2020 року. Отже, суд виявив порушення законодавства приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Вірою Леонідівною (Посвідчення №0365; 02002, м. Київ, вулиця Окіпної Раїси, буд. 4-А, офіс 71-А).
У даній справі я був юристом, що готував документи в суд для свого клієнта. Це не перешкоджає мені вимагати від Міністерства юстиції України накласти відповідні стягнення на приватного виконавця, аж до анулювання посвідчення приватного виконавця Дорошкевич В.Л.
Ще раз підкреслюю, що порушення встановлені рішеннями відповідних судів, що прирівнюються до законів України.
Прошу розглянути дане звернення невідкладно та повідомити мене про прийняте вами рішення.
У разі відсутності відповіді на даний лист у законодавчо встановлені строки я буду змушений звернутись із відповідними скаргами до Прем’єр-міністра, відповідних комітетів ВРУ та Президента України."

Вы меня провоцируете?
Это по принципу, звоните в полицию, когда вас убьют, а так линию не занимайте.
Какие участники ИП, если его уже нет по решению суда?
я уже озвучивал, не однократно, вы мне не интерестны.
сообщение было адресовано не вам.

Назад
Угорі