Отказ в работе...

• Автор теми Автор теми Vombat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 701
  • Перегляди Перегляди 15K
Хто хоче,той шукає можливість,а хто не хоче-причину.
А ви спробуйте влаштуватися,до прикладу, на Володимрській ринок...А потім,поговоримо: і про можливості,і про причину.

Вот вам история как я стал электриком :boast: Полетел в Якутию ложить Кафель на нефт.месторождения,но т.к все через одно место,пока я добрался до места,то Кафель уже положили так скажем,а вот электрику нужно делать, при условии нахождения в тайге в 8000 км. От дома,и стоимости дороги обратно под 2000у.е я стал электриком очень быстро,переделывал по 100 раз но в итоге стал,мало того я бы блин и физиком ядерщиком стал бы:ahaha: зона комфорта это все просто,а не желание или не желание
Я думала что на скважины не кафель ездят ложить!)

Та так і не пропаде такий "нитик без роботи" батьки з ложечки як кормили так і кормитимуть.Тут мрієш когті урвать на Київ щоб більше заробити,а воно он як буває.

Я вот как ребёнок 90-х помню Владимирский заполненный инженерами, кладовщиками и преподавателями вузов...
Опыт работы в одной сфере не означает, что человек обречён всю жизнь в ней оставаться.
Зачем Вы защищаете безынициативность и жертвенную позицию тс?
А вы не сравнивайте,что было в 90-тых,а что сейчас... У меня,может,тоже,ностальгия за 90-тыми...Но тогда,было совсем другое время!

Та так і не пропаде такий "нитик без роботи" батьки з ложечки як кормили так і кормитимуть.Тут мрієш когті урвать на Київ щоб більше заробити,а воно он як буває.
От коли будете в Києві,тоді побачите ,як тут "солодко"
Ну не Кафель ладно:pleasantry: плитка кислотостойкая на полы в хим. Лаборатории)))) но суть таже
Не по теме диалог!!!!!

А ви спробуйте влаштуватися,до прикладу, на Володимрській ринок...А потім,поговоримо: і про можливості,і про причину.
А чё Вас так Владимирский тревожит? Он уже загибается... Может Бессарабку уже тогда ставьте в пример?

А вы не сравнивайте,что было в 90-тых,а что сейчас... У меня,может,тоже,ностальгия за 90-тыми...Но тогда,было совсем другое время!
Приїзжайте до мене у село-1га огорода,то картошку не встигала убрати а потім на ринок везу торгувати,потім кукурудзу треба виламати,і не комбайном а руцями,а зернечко треба ж курочкам та качечкам,та теж що на ринку і куплятимуть.Шановний у містах повно Клінінгових компаній де беруть людей і навчають всьому,і хто хоче і може працюють залюбки.

Человек со второго поста на форуме активно сопереживает и оправдывает тс... Видимо тоже натерпевшийся бед соискатель (((
Ага. И тоже представитель австралийской фауны...

Людина сказала,що в неї досвід роботи тільки комірником. Ви,взагалі,вмієте читати написане,чи ні???? Зараз без досвіду роботу,влаштуватися важко!
Кажете на переферії? Так,на працювати можна...Наприклад,на місцевому базарі. А ви попробуйте "влаштуватися" в Києві на базарі,наприклад, на "Володимирському ринку". "Влаштуєтесь"?
Я, с переферии! В 40 лет, не знал, с какой стороны к КАМАЗу подходить. Сейчас, мне 44, я ганяю фуры, по всей Европе. И мне, никто сопли не подтирал, "подушку" не финансировал и парика с мамиком, тоже не имею.
Человек со второго поста на форуме активно сопереживает и оправдывает тс... Видимо тоже натерпевшийся бед соискатель (((
Не царское это дело, холопскую работу работать

Останнє редагування:
Людина сказала,що в неї досвід роботи тільки комірником. Ви,взагалі,вмієте читати написане,чи ні???? Зараз без досвіду роботу,влаштуватися важко!
Кажете на переферії? Так,на працювати можна...Наприклад,на місцевому базарі. А ви попробуйте "влаштуватися" в Києві на базарі,наприклад, на "Володимирському ринку". "Влаштуєтесь"?
Мій кругозір не обмежений лише базаром) І про життя в Києві я знаю не з чуток. Я влаштуюсь в будь якому місці, повірте, бо не боюсь щось змінювати і розвиватися. У важкі часи з двома вищими освітами не гребувала вечорами в офісах прибирати, а на вихідних будинки. Чоловік з 18 років працює в Києві, всього навчився, паралельно закінчуючи ВУЗ. Тому не розказуйте мені як важко жити в Києві! Це просто відмовки людини, якій зручно так як є, і яка нічого не хоче змінювати!

Назад
Угорі