Отказ в работе...

• Автор теми Автор теми Vombat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 701
  • Перегляди Перегляди 15K
А у меня,опыт работы-только кладовщиком
І що немає роботи комврника?Чи тепер треба мати три вищі освіти і Гарвард за плечима,щоб влаштуватись комірником?А будівельні спеціальності чи не розглядаєте?

І що немає роботи комврника?Чи тепер треба мати три вищі освіти і Гарвард за плечима,щоб влаштуватись комірником?А будівельні спеціальності чи не розглядаєте?
Будівельні-не розглядаю...Я не будівельник. Щоб влаштуватися комірником,треба володіти 1С. Та вміння,користувати штабелером(автопогрузчик)

Будівельні-не розглядаю...Я не будівельник. Щоб влаштуватися комірником,треба володіти 1С. Та вміння,користувати штабелером(автопогрузчик)
У вас немає бажання чомусь навчатися.Простіше простого постійно шукати відмовки.Там те треба,там те.Ну так навчайтесь,вам всього 36.Я також не з качалкою в руках родилась.Думала все життя буду сидіти в кабінеті і гроші рахувати.А ні,прийшлось ручками трудитись.

У вас немає бажання чомусь навчатися.Простіше простого постійно шукати відмовки.Там те треба,там те.Ну так навчайтесь,вам всього 36.Я також не з качалкою в руках родилась.Думала все життя буду сидіти в кабінеті і гроші рахувати.А ні,прийшлось ручками трудитись.
Знаете,можна на все казати: це "Відмовки". Але,в данному випадку, потрібно "бажання" роботодавця"...А він,такого "бажання",брати мене на работу,та навчати-не проявляє....

Знаете,можна на все казати: це "Відмовки". Але,в данному випадку, потрібно "бажання" роботодавця"...А він,такого "бажання",брати мене на работу,та навчати-не проявляє....
А ви свою зацікавленість проявляли??Бо від того,що ви пишете і як я б теж такого робітника не хотіла,якому все не так.

А ви свою зацікавленість проявляли??Бо від того,що ви пишете в як я б теж такого робітника не хотіла,якому все не так.
Не витрачайте даремно час.
Це чергова тема автора аби понить(((

Комирником? Я думала, Вы классный программист, а с работой не складывается.
ну наверное классный программист сам диктует условия сколько ему должны будут заплатить за работу ... не он просит а у него просят .. IT технологии в самом разгаре и самые наверное востребованные на сегодня

А ви свою зацікавленість проявляли??Бо від того,що ви пишете і як я б теж такого робітника не хотіла,якому все не так.
А що не так??? Якщо я не вмію працювати в 1С...То я,не вмію працювати в 1С...
І якщо,роботодавець питає мене про це,то брехати йому не буду-що вмію і знаю...

ну наверное классный программист сам диктует условия сколько ему должны будут заплатить за работу ... не он просит а у него просят .. IT технологии в самом разгаре и самые наверное востребованные на сегодня
Ковырнадцатая тема по счету у этого ТС!

А навчитись не пробували?

А проблемма, в домашних условиях, 1с хоть базово освоить? В ютубе забанили?

Я не айтишник, но по отзывам это уже давно не так.
Айтишников поставили на поток, и они уже работают за зарплату

Я Вас умоляю... Высококлассные программисты на вес золота.

Так я згоден вчитися...Якби мене взяли на роботу,з можливістю навчання
А что тут смешного?????
Я Вас умоляю... Высококлассные программисты на вес золота.
Конечно,на вес золота... Я что,спорю?

а что ему мешает работать самому на себя , им можно хлопнуть сильно дверями , или что для них работы мало , для них Украина не показатель , если надо за бугор свалят там уж точно не обидят ...

Наверное зато время что дома сидите могли бы и 1с усвоить .. главное мин.навыки и желание работать

а что ему мешает работать самому на себя , им можно хлопнуть сильно дверями , или что для них работы мало , для них Украина не показатель , если надо за бугор свалят там уж точно не обидят ...
или так уж много развелось айтишников хороших от бога как говорят что что проходу нет как от метчендайзеров, язык сломать можно

Назад
Угорі