от какого из этих МФО порекомендуете избавиться в первую очередь

• Автор теми Автор теми Matilda82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    просрочки
Кредиткассу! Как они достали.сегодня накатала на них в нацком

Пока что мне не на что жаловаться, кроме звонков никаких действий нет
Дай Бог,щоб і в подальшому все у Вас так і було.
Але,якщо людина хоче і може писати,то нехай пише.Не потрібно так категорично до цього ставитися,що нічого з цього не вийде.

Дай Бог,щоб і в подальшому все у Вас так і було.
Але,якщо людина хоче і може писати,то нехай пише.Не потрібно так категорично до цього ставитися,що нічого з цього не вийде.
Пусть пишет, я же никому не запрещаю, просто как показывает практика, результата от этих писаний, 0.000001%, я отношусь к этому исходя из своего пусть даже и небольшого но опыта к подобных делах

Пусть пишет, я же никому не запрещаю, просто как показывает практика, результата от этих писаний, 0.000001%, я отношусь к этому исходя из своего пусть даже и небольшого но опыта к подобных делах
Але і скептично не потрібно відноситися.
Якщо постійно стукати в двері,то вони рано чи пізно відкриються самі.

Але і скептично не потрібно відноситися.
Якщо постійно стукати в двері,то вони рано чи пізно відкриються самі.
Согласен, но это если стучать в двери, а если стучать в стену, то сами понимаете, что скорее пальцы собьем, чем стену вывалим

Согласен, но это если стучать в двери, а если стучать в стену, то сами понимаете, что скорее пальцы собьем, чем стену вывалим
Це Ваша думка.Моя думка-протилежна.
Знаєте,поки Вас нічим крім дзвінків не турбують,то Ви свою думку навряд чи змінете.

Насколько я поняла, они безобидные, точнее, бессильные. Просрочка 4 месяца, и кроме звонков мне, нет ничего. А, ещё писульки в почтовый ящик. Я на них забила
Не знаю, звонят собаки на рабочий, достали уже, звонят по несколько раз в день и одно и тоже.

4 банка: Примат, Альфа, ПУМБ и Кредит Днипро (они (точнее уже Укрколлект), кстати, должны были меня сегодня "примусово привести на допит"!)))

4 банка: Примат, Альфа, ПУМБ и Кредит Днипро (они (точнее уже Укрколлект), кстати, должны были меня сегодня "примусово привести на допит"!)))
У мене А Банк є з просрочки ніяк вилізти не можу.5 місяців уже.Не знаю що очікувати...

Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡️Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠️➡️Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Дзвонити Вам кожен день.
❎Приходити до Вас додому.
❎Набридати.
❎Вимагати від Вас сплати грошей.
❎Залякувати Вас та ваших близьких.
❎Погрожувати Вам та Вашим близьким.
❎Ображати Вас.
❎Морально тиснути на Вас.
❎Викликати у Вас почуття провини.
❎Використовувати ненормативну лексику до Вас.
❎Говорити Вам неприємні речі.
❎Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
❎Порушувати Ваше приватне життя.
❎Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
❎Змушувати Вас підписати якісь документи.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠️Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗️Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗️Стаття 189. Вимагання.
❗️Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.
Спасибо, сохраню себе и каждый вечер перед сном прочитывать что бы спалось лучше, а еще дам родственникам своим почитать, а то сильно переживают.
Сейчас я готовлю заявление в прокуратуру расскажу что да как. Видете по выше написано у что я подготовился. И распечатку здела как они звонят каждые 5 минут всё почти готово. На выходных закончу и вперёд.
Удачи Вам!
Сейчас я готовлю заявление в прокуратуру расскажу что да как. Видете по выше написано у что я подготовился. И распечатку здела как они звонят каждые 5 минут всё почти готово. На выходных закончу и вперёд.
Удачи Вам!

Назад
Угорі