от какого из этих МФО порекомендуете избавиться в первую очередь

• Автор теми Автор теми Matilda82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    просрочки
Они убогие на самом деле. Их очень весело зaдpaчивaть) Посмотрите пару видосов на Ютубе, как можно с ними говорить)) Реально ничего они вам не сделают. Только звонки и оскорбления
Я не общаюсь ни с ними, ни с остальными мфо ВООБЩЕ

Самое большое количество звонков и смс от них. И первые кто позвонили родственику и бывшему сотрудникк
вы телефоны родственника и бывшего сотрудника сами указывали? или они где-то нарыли?

irinaka3001, дуже влучно Ви сказали,а мій тільки махрові халатики, це з якою конторою можна порівняти?Качай гроші?

irinaka3001, дуже влучно Ви сказали,а мій тільки махрові халатики, це з якою конторою можна порівняти?Качай гроші?
у меня Качай Гроши не было, но было Кешберри - вот это самый большой треш по звонкам около 50-70 в день только от них

Vivi18, так,хтось на форумі вже писав,що вони ларьок із сімками грабанули, всіх попередьте, щоб не спілкувались, не брали незнайомі номери,і хай собі дзвонять

уважаемые форумчани, нужен совет, на сегодняшний день есть деньги только на 1 МФО. у меня их 18((. По некоторым из них просрочки около 2 -х месяцев, (их в этот список даже не вношу). От какого из этих МФО порекомендуете избавиться в первую очередь:
1) ТОП Кредит ( читала. что практикуют коллажи)
2) Кредит Касса ( задрачивают целыми днями меня и контактных)
3) Монетка ( пока меня отдала на прозвон Кредит экспресс)
4) Миолан ( +- лояльны)
5) Мани4you ( вообще на меня по ходу забили. не звонят. уже и не пишут )
за остальые даже не пишу. так как часть из них передана ДЕБТФОРТУ. ну или сказочные суммы набежали за время просрочки.
Или вообще забить на всех и жить дальше?
Избавтесь от всех разом. У Вас в голове. Вам какраз денег хватит чтоб их на себя или на детей потратить. А шшараги не стоят вашего внимания.

Matilda82, в мене так останні 3 дні фактор дзвонив, 3 дзвінка в хвилину,во шустрі

Пусть они от Вас избавляются, а не Вы от них.

Кто знает, есть ли проблемы с выездом за границу из-за займов?

Никаких проблем. Я в Польше и подала на карту побуту. Так что, всё хорошо. Можете спокойно ехать за границу.?

Болт забит почти год назад (а хотелось бы гвоздь в крышку гроба им)))
Год именно на кредит касу или еще есть ктото?
Виїзжала три рази...було без проблем

Matilda82, в мене кредит каса, мілоан і маніфою,дзвонять, каса більше всіх,маніфою десь ділися, мілоан прислали,що будуть продавати,2 міс просрочки з хвостиком
У меня money4you тоже при просрочке пропали. Теперь же, когда почти месяц просрочки, присылают смс. Грозятся судом.

Вкладення

• Screenshot_2020-05-08-15-35-17-794_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-05-08-15-35-17-794_com.android.mms.webp
    54.3 Кб · Перегляди: 27
Аленка2526, в мене вони трохи більше 2х місяців,вже і не пишуть,може,і слали таке, я не пам'ятаю,я не читала,щоб вони до суду подавали, подивимося

Matilda82, в мене кредит каса, мілоан і маніфою,дзвонять, каса більше всіх,маніфою десь ділися, мілоан прислали,що будуть продавати,2 міс просрочки з хвостиком
Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡️Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠️➡️Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Дзвонити Вам кожен день.
❎Приходити до Вас додому.
❎Набридати.
❎Вимагати від Вас сплати грошей.
❎Залякувати Вас та ваших близьких.
❎Погрожувати Вам та Вашим близьким.
❎Ображати Вас.
❎Морально тиснути на Вас.
❎Викликати у Вас почуття провини.
❎Використовувати ненормативну лексику до Вас.
❎Говорити Вам неприємні речі.
❎Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
❎Порушувати Ваше приватне життя.
❎Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
❎Змушувати Вас підписати якісь документи.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠️Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗️Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗️Стаття 189. Вимагання.
❗️Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

Назад
Угорі