от какого из этих МФО порекомендуете избавиться в первую очередь

• Автор теми Автор теми Matilda82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    просрочки
Аленка2526, так ещё и рановато,но я себя проверяю, мало ли что,отаки мелкие-дуже гавнистые бывают

вы телефоны родственника и бывшего сотрудника сами указывали? или они где-то нарыли?
Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡️Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠️➡️Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Дзвонити Вам кожен день.
❎Приходити до Вас додому.
❎Набридати.
❎Вимагати від Вас сплати грошей.
❎Залякувати Вас та ваших близьких.
❎Погрожувати Вам та Вашим близьким.
❎Ображати Вас.
❎Морально тиснути на Вас.
❎Викликати у Вас почуття провини.
❎Використовувати ненормативну лексику до Вас.
❎Говорити Вам неприємні речі.
❎Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
❎Порушувати Ваше приватне життя.
❎Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
❎Змушувати Вас підписати якісь документи.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠️Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗️Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗️Стаття 189. Вимагання.
❗️Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

Александр1997, дуже здорово написано,дякую,я сфоткала і буду читати,щоб вивчити,я це вже Вам сьогодні писала ,і де ділося повідомлення?А ще хочу закони пам'ятати,голова дурна

А у кого Кредит касса ,что планируете делать? Возможно ли договорится с ними ,и на каком приблизительно строке?
Через пол года предлагают тело кредита + 50 процентов ,год и 2 месяца,смс звонки и письма, больше ничего не было с ними

Александр1997, дуже здорово написано,дякую,я сфоткала і буду читати,щоб вивчити,я це вже Вам сьогодні писала ,і де ділося повідомлення?А ще хочу закони пам'ятати,голова дурна
Было было. Я видел. Да там много причин есть ещё. Вот кстате скрин судебного решения е - гроши хотели 4800 получили только 4500

Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠➡Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Набридати.
❎Ображати Вас.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗Стаття 189. Вимагання.
❗Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.
Красиво все написано,но им покуй на это всё

Если здесь тогда да. Я пишу сейчас заявление в прокуратуру как напишу расскажу что да как
Будем ждать положительного результата в вашу пользу. Нужно им показывать, кто "в доме хозяин". А то шараги почувствовали вседозволенность
С
Александр1997, о і друге знайшлося, значит,скоро зможу і по телефону відповідати,бо поки ще ку-ку:pravila:
Сама читаю форум, смотрю видео на Ютубе. Но, страшно самой взять трубку и рассказать им все законы, которые нарушаются. Ещё не настолько я прошарила тему

Будем ждать положительного результата в вашу пользу. Нужно им показывать, кто "в доме хозяин". А то шараги почувствовали вседозволенность
С
Сама читаю форум, смотрю видео на Ютубе. Но, страшно самой взять трубку и рассказать им все законы, которые нарушаются. Ещё не настолько я прошарила тему
Вот это судебное решение е гроши. Они подаю в суд. Но если продаёшь апиляцию они в суд не являтся
В
Аленка2526, в мене вони трохи більше 2х місяців,вже і не пишуть,може,і слали таке, я не пам'ятаю,я не читала,щоб вони до суду подавали, подивимося
От выгрнаный суд с е гроши ну как выгрнаный спмсанее до тела с небольшими процентами

Вкладення

• Screenshot_20200508_133856_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20200508_133856_com.huawei.browser.webp
    174.8 Кб · Перегляди: 30
  • Screenshot_20200508_133605_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20200508_133605_com.huawei.browser.webp
    169.3 Кб · Перегляди: 31
  • Screenshot_20200508_133856_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20200508_133856_com.huawei.browser.webp
    174.8 Кб · Перегляди: 22
  • Screenshot_20200508_133605_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20200508_133605_com.huawei.browser.webp
    169.3 Кб · Перегляди: 22
✅➡Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠➡Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Набридати.
❎Ображати Вас.
⚠Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗Стаття 189. Вимагання.
❗Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.
Очень все классно расписано, но они чихать хотели на каждый пункт написанного, и на все целое в общем

Очень все классно расписано, но они чихать хотели на каждый пункт написанного, и на все целое в общем
Пока дело до прокуратуры не доходит и они открывают дела на компанию а потом штрафы платят. Им пофик пока мы это знаем. А как пользоваться начнём так сразу попустяться

И много дел открыла прокуратура?
Сейчас я готовлю заявление в прокуратуру расскажу что да как. Видете по выше написано у что я подготовился. И распечатку здела как они звонят каждые 5 минут всё почти готово. На выходных закончу и вперёд.

Сейчас я готовлю заявление в прокуратуру расскажу что да как. Видете по выше написано у что я подготовился. И распечатку здела как они звонят каждые 5 минут всё почти готово. На выходных закончу и вперёд.
Удачи, как будет результат сообщите

уважаемые форумчани, нужен совет, на сегодняшний день есть деньги только на 1 МФО. у меня их 18((. По некоторым из них просрочки около 2 -х месяцев, (их в этот список даже не вношу). От какого из этих МФО порекомендуете избавиться в первую очередь:
1) ТОП Кредит ( читала. что практикуют коллажи)
2) Кредит Касса ( задрачивают целыми днями меня и контактных)
3) Монетка ( пока меня отдала на прозвон Кредит экспресс)
4) Миолан ( +- лояльны)
5) Мани4you ( вообще на меня по ходу забили. не звонят. уже и не пишут )
за остальые даже не пишу. так как часть из них передана ДЕБТФОРТУ. ну или сказочные суммы набежали за время просрочки.
Или вообще забить на всех и жить дальше?
У каждого ситуация индивидуальная Вы смотрите по форуму как вам будет лучше немогу в этом смисле советовать.

уважаемые форумчани, нужен совет, на сегодняшний день есть деньги только на 1 МФО. у меня их 18((. По некоторым из них просрочки около 2 -х месяцев, (их в этот список даже не вношу). От какого из этих МФО порекомендуете избавиться в первую очередь:
1) ТОП Кредит ( читала. что практикуют коллажи)
2) Кредит Касса ( задрачивают целыми днями меня и контактных)
3) Монетка ( пока меня отдала на прозвон Кредит экспресс)
4) Миолан ( +- лояльны)
5) Мани4you ( вообще на меня по ходу забили. не звонят. уже и не пишут )
за остальые даже не пишу. так как часть из них передана ДЕБТФОРТУ. ну или сказочные суммы набежали за время просрочки.
Или вообще забить на всех и жить дальше?
Забийте на всіх і живіть далі.
Одним більше,одним менше ролі не зіграє.
І якщо вже частина перкдана калам,то всерівно один закритий займ погоди Вам ніякої не зробить.

Назад
Угорі