От і до мене добрались колажи.

• Автор теми Автор теми Zabava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 6K
А що робити тоді?Я сама боюсь цих колажів,містечко маленьке,дитина до школи ходить,це такий позор.Ті хто у великому місті тим краще,бо там сусід сусіда незнає
А чего не страшно?)) Что в маленьком,что в большом городе...коллажи отправляются друзьям и родственникам. Но чего их боятся...да не приятно...но кто поверит?

Все залежить абсолютно від вас. Я теж в невеликому місті. Позор в чому ?
Мені надіслали колажі з дружиною мого давнього знайомого ... пояснив ситуацію і на тому все.
Нічого не змінилось від цього в моєму житті і в галактиці вцілому ))
Гарна у Вас нервова система.Сьогодні по вайберу сісілоун прислали,що виїжають,я знаю,що не приїдуть,а тіпати почало.

Гарна у Вас нервова система.Сьогодні по вайберу сісілоун прислали,що виїжають,я знаю,що не приїдуть,а тіпати почало.
Вони вже давно "від'їхали" ))) До-речі саме Циць_Ки мені присилали колажі (ФінФорс якщо точніше, проте це один і той самий сарай )

Морозов Ігор Олегович номер +380663347971 на вайбер всім родичам, яких більше 50 чоловік сьогодні розіслав моє фото з паспортом. Поки те фото родичи не скидали. Але за вечір до 50 дзвінків від тих родичів, яких я не маю навіть номерів дзвонять

Морозов Ігор Олегович номер +380663347971 на вайбер всім родичам, яких більше 50 чоловік сьогодні розіслав моє фото з паспортом. Поки те фото родичи не скидали. Але за вечір до 50 дзвінків від тих родичів, яких я не маю навіть номерів дзвонять
Ну так а при чем фейсбук к рассылке через вайбер?

Так хоть вас вспомнили родичи ! Увидели шо вы жива-здорова ))

У
У фейсбуці мене не має, є тільки вайбер. Можуть вони по вайберу найти мої контакти і відіслати їм??
Они уже знают все адреса и телефоны Вашего окружения и без Вашего фейсбука, как не прискорбно... Ну разошлют, ну и что.. Кто нормальный тот не поверит... А кто дeбuл, ну с тем Вам не по пути...

Они уже знают все адреса и телефоны Вашего окружения и без Вашего фейсбука, как не прискорбно... Ну разошлют, ну и что.. Кто нормальный тот не поверит... А кто д*бил, ну с тем Вам не по пути...
дeбилoв оказалось 80% точно и самые родные в первую очередь.

Вони вже давно "від'їхали" ))) До-речі саме Циць_Ки мені присилали колажі (ФінФорс якщо точніше, проте це один і той самий сарай )
Господи,так вже задовбали,ще і колажі від них чекати...

Господи,так вже задовбали,ще і колажі від них чекати...
В мене вони єдині, хто таке зробив. Проте і це минає.
На даний момент окрім смс, де ледве не просять хоть щось заплатити - нічого.

А через скільки часу ,після того як Ваш договір передали фвнфорсу,вона почали слати колажі? І куди саме слали їх(Вайбер, фейсбук)?

пишіть в кіберполіцію і на урядову і прикрипіть цей колаж.
Сегодня мне прислали коллажы и на меня с мамой,и даже сестру мою нашли и папу....Написала в киберполиции.Киберполиция перезвонила и сказали идти писать заявление в милицию по прописке!Но тут никто этим заниматься , моими проблемами ,не будет!(((Не знаю что делать

А через скільки часу ,після того як Ваш договір передали фвнфорсу,вона почали слати колажі? І куди саме слали їх(Вайбер, фейсбук)?
Десь через 4 місяці. На Вайбер мені, контактним і знайомим деяким. Ще татові.

Назад
Угорі