От і до мене добрались колажи.

• Автор теми Автор теми Zabava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 6K
Він є бо з якого дива сусіди таке нагородили батькові. От сижу шукаю поки.
Что за бред! Когда на меня и моего ребенка сделали коллаж я знала кто , откуда , где и когда. А вы не знаете ничего?

Подзвонив батько і нагнув матюків що вже все місто і сусіди прл мене знають. Я в їхньому місті вже 6 років не була....ні з ким там не маю звязку в соцмережах.... На сторінках батьків не має нічого...
У мене закритий акаунт був в ФБ. Почали з погроз дзвонити друзям. І саме у друзів на сторінці виклали звернення, що мій син шахрай та боржник. На початку розмови з "дзвонарем", зазначила що син не брав займ. Якщо вони мають протилежну інформацію, хочу побачити її на власні очі , з мокрими печатками та підписом сина. У відповідь сказали, що я багато хочу й пообіцяли винос мозку мені й моїм друзям. ... Слово тримають. Дзвонять більш, як 100 людям. СИН НІЧОГО НЕ БРАВ. Не знаю,що робити.

На мене монетка зробила колаж, якщо сьогодні не заплачу то завтра всім відправить, уже сил не має цю монетку терпіти, хочу подати на них до суду

Вкладення

• Screenshot_20200212-094734.webp
    Screenshot_20200212-094734.webp
    32.7 Кб · Перегляди: 156
У мене закритий акаунт був в ФБ. Почали з погроз дзвонити друзям. І саме у друзів на сторінці виклали звернення, що мій син шахрай та боржник. На початку розмови з "дзвонарем", зазначила що син не брав займ. Якщо вони мають протилежну інформацію, хочу побачити її на власні очі , з мокрими печатками та підписом сина. У відповідь сказали, що я багато хочу й пообіцяли винос мозку мені й моїм друзям. ... Слово тримають. Дзвонять більш, як 100 людям. СИН НІЧОГО НЕ БРАВ. Не знаю,що робити.
Огось(( это вам больше ста человек позвонили и рассказали?

У
На мене монетка зробила колаж, якщо сьогодні не заплачу то завтра всім відправить, уже сил не має цю монетку терпіти, хочу подати на них до суду
У фейсбуці мене не має, є тільки вайбер. Можуть вони по вайберу найти мої контакти і відіслати їм??

Затрите данные свои! Не факт,что отправят... И люди в такое не верят..нормальные люди удалят и забудут

пишіть в кіберполіцію і на урядову і прикрипіть цей колаж.

Это шо бычок в окно выкинуть ))
А що робити тоді?Я сама боюсь цих колажів,містечко маленьке,дитина до школи ходить,це такий позор.Ті хто у великому місті тим краще,бо там сусід сусіда незнає

А що робити тоді?Я сама боюсь цих колажів,містечко маленьке,дитина до школи ходить,це такий позор.Ті хто у великому місті тим краще,бо там сусід сусіда незнає
Все залежить абсолютно від вас. Я теж в невеликому місті. Позор в чому ?
Мені надіслали колажі з дружиною мого давнього знайомого ... пояснив ситуацію і на тому все.
Нічого не змінилось від цього в моєму житті і в галактиці вцілому ))

А хтось стикався з колажами по монетці, вона дійсно може відправити колажі?

Назад
Угорі