От і до мене добрались колажи.

• Автор теми Автор теми Zabava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 6K

Zabava

Форумчанин
Дописи
149
Реакції
88
Бали
5125
Zabava не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не знаю яка шарашка виклала у фейсбуці мої фото з паспортом. Взнаю хто - накатаю на урядову лінію.
Родичі мене вже проклали за дзвінки і смс....
Поки тримаюсь, і дуже злюча на всіх цих МФО

Не знаю яка шарашка виклала у фейсбуці мої фото з паспортом. Взнаю хто - накатаю на урядову лінію.
А где они выкладывают?На вашей странице или где?Хочу себя поискать.давно грозились

Мне вот тоже интересно куда они выкладывают)

А у кого на страничке? Как увидели? Где хоть искать,вдруг чего?
Не знаю де. Всі аккаунти приватні в мене і закриті. Вроді у фейсбуці, але де саме....
Так вы не видели?

пишите в киберполицию, пусть они разбираются, это их работа искать этих умников

Ответ жесть, меня выложили в фб но куда и как хз, как узнала - небеса напели.
И, казалось бы, при чем тут колажи...

Zabava, странно.... Если у вас все закрыто, то где они выложили и где вы увидели? Они отправили кому-то или как?

Zabava, так а як Ви дізналися, що виклали? Де саме?
Подзвонив батько і нагнув матюків що вже все місто і сусіди прл мене знають. Я в їхньому місті вже 6 років не була....ні з ким там не маю звязку в соцмережах.... На сторінках батьків не має нічого...

Подзвонив батько і нагнув матюків що вже все місто і сусіди прл мене знають. Я в їхньому місті вже 6 років не була....ні з ким там не маю звязку в соцмережах.... На сторінках батьків не має нічого...
:facepalm:
Так может,перед тем как создавать тему,надо побольше информации собрать? Мож папа просто психонул...

Я сижу на попі рівно. Батьки знають про мфо майже всі. Але кожна смс це скандал, кожний дзвінок це істерика. І говорилось і так і з юристом пояснювала - ноль реакції....
Так коллаж был или нет??

Треба знати на кого писати в кіберполіцію. Пішла читати тему про це.

Zabava, щось я Вас погано розумію, як Ваша тема стосується дзвінків? При чому тут фейсбук?

Я сижу на попі рівно. Батьки знають про мфо майже всі. Але кожна смс це скандал, кожний дзвінок це істерика. І говорилось і так і з юристом пояснювала - ноль реакції....
Пора вам змінити відношення і думку про себе!
Не приймайте роль жертви...як тільки я поставила ультиматум всім своїм домашнім, ніхто вже мозги мені не промиває! Так, згадують зрідка, що як так я вляпалась, але жодного кривого слова, і жодної поради, якщо з їхньго боку буде крок вправо чи вліво - розстріл!
Йду гордо і з високо піднятою головою, правда в кишенях пусто, але це ж все тимчасово )))))

Назад
Угорі