- Дописи
- 2832
- Рішення
- 1
- Реакції
- 7461
- Бали
- 2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Гадаю...гадаю, що так))))А гадать умеете?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Гадаю...гадаю, що так))))А гадать умеете?))
Нада на БИтву! Точно вам говорю))Моє пророцтво на сьогодні:
Всі ляжуть спати, хтось навіть в носках!
Вже почало збувватись... я йду спати.. правда без носков))Хоча.. врочі обіцяють мороз і в нас сильний вітер, як видеє тепло-може й натягну)Моє пророцтво на сьогодні:
Теперь как в Маугли! Мы с тобой одной крови! ( все кто были в бане и кому им угрожали)Спасибо))))
Носки без трусов - деньги на ветер!Вже почало збувватись... я йду спати.. правда без носков))Хоча.. врочі обіцяють мороз і в нас сильний вітер, як видеє тепло-може й натягну)

Як цн без трусів??Я в трусахНоски без трусов - деньги на ветер!

Скоро,на экранах.."однажды забаненный".Теперь как в Маугли! Мы с тобой одной крови! ( все кто были в бане и кому им угрожали)
О точно бляхамуха носки то незнявМоє пророцтво на сьогодні:
Я вже 5$ сьогодні купила...ще 455) ну і вареників чоловікові сотню зліпити аби погодився))))Гуцулка Ксеня, это днём было![]()
Главное начать!!!)))Я вже 5$ сьогодні купила...ще 455) ну і вареників чоловікові сотню зліпити аби погодився))))
Може ще підкажеш де я промахав 100$Моє пророцтво на сьогодні:
Ви поміняли їх на 2410 грн і купили 1 кг картоплі, носки, заплатили за комуналку і....а всьо!!! НемаМоже ще підкажеш де я промахав 100$
Не в тему но не смогла сдержаться)))Скоро,на экранах.."однажды забаненный".