Основная флудилка форума

И да,те у кого в детях ходят не мальчики,а девочки.Не думайте,что то все написано про парней.Девченки намного быстрей привыкают к состоянию под спидами.Парни же,в свою очередь,зачастую дают пробовать девушкам.
Да, девочки быстрее подсаживаются. Сам в свое время дико о#уел, когда побывал в одном притоне...

Приветик! Давно тебя не было! Где пропадала? Я уже всё глаза проглядела!
Post automatically merged:

Про портупею забыла сказать
моя мама!! Её больше нет! Вот пытаюсь выкоробкаться

И я по тебе соскучилась. :luboff: Рада тебя видеть ?
Да я читаю Вас регулярно! Как сказки на ночь)то про разговоры под грибами с стариком боровичком)то про марсианок в портупеи))) не могу без Вас)

Карапуз, Helvet, Ви взагалі про ЩО ? ЩО є "передозування" ??? Карапуз , я друга не врятував, бо не ВСТИГ!!! І ви будете писати що, то є "фігня" ... Чи може ви волієте розказати що синтетичний аналог кокаїна то є добра штука ???
Ні ні ні. Яка добра штука? В плані передозів і т.д. це ще гірше, ніж важкі. Це більше стимулятор, ніж дійсний наркотик з фіз залежністю. І якщо йде передоз цим синтетиком, то "тушіть світло" зразу. Процеси без заднього шляху, в більшості випадків.

Карапуз, Helvet, Ви взагалі про ЩО ? ЩО є "передозування" ??? Карапуз , я друга не врятував, бо не ВСТИГ!!! І ви будете писати що, то є "фігня" ... Чи може ви волієте розказати що синтетичний аналог кокаїна то є добра штука ???

Покажіть мені де я написав ,що то є "добра штука"?Повторюсь ще раз:амфетамін не викликає абсолютно ніякої фізичної залежності.Інтоксикація,як ви виразились,то передозування.Ви не знаєте як діє амфетамін?По простому:фєн вижимає всі соки з організму,стан під ним-як викид в кров адреналіну.Від "інтоксикації",тобіш передозування серце не витримує навантаження.Серце розірветься скоріше ,ніж з'їсться стільки ,щоб отримати інтоксикацю

Сорри, обещала здесь только с позитивом
Примите соболезнования...это больно... это надо пережить..... у меня вот год назад на Пасху убили моего племянничка которому было 20 лет....я тоже думала что уже все....

Что у Вас тут новенького? Anette, дорогая ты вышла замуж?)))
Post automatically merged:

Примите соболезнования...это больно... это надо пережить..... у меня вот год назад на Пасху убили моего племянничка которому было 20 лет....я тоже думала что уже все....
Спасибо

Спасибо девчата!!! С августа держаться нету больше сил((( но я в строю! Ещё раз спасибо!
Наш Lelik не девочка, он мальчик.
Яночка, Солнышко, тебе нужно отвлечься чуток. Хорошо, что к нам на огонёк заглянула... мы всегда готовы тебя поддержать в трудную минуту...

Покажіть мені де я написав ,що то є "добра штука"?Повторюсь ще раз:амфетамін не викликає абсолютно ніякої фізичної залежності.Інтоксикація,як ви виразились,то передозування.Ви не знаєте як діє амфетамін?По простому:фєн вижимає всі соки з організму,стан під ним-як викид в кров адреналіну.Від "інтоксикації",тобіш передозування серце не витримує навантаження.
Дякую за "транСКрипцію" відчуттів ... ТИ ше ( без образ - констатую факти) бігав під столом, коли я це проходив... Проте - я не про то ... хоча : якраз про то, бо знаю дію і що це робить з людиною ... і блд напишіть ще раз - що "метАмфІтамін" - це панацея від йухового настрою !

Назад
Угорі