Основная флудилка форума

IMG-e76f3c392e1ffd752b879abfe2722e4b-V.webp

З гарним настроєм Вас.. і замітьте,коли сміється,то закриваються два ока..... Це означає??????...... Правильно два пальця.......)))))))))
Цей урок я сьогодні вивчила......перлик навчила.....що далі буде??))))

З гарним настроєм Вас.. і замітьте,коли сміється,то закриваються два ока..... Це означає??????...... Правильно два пальця.......)))))))))
Цей урок я сьогодні вивчила......перлик навчила.....що далі буде??))))
Спасибо вашей перлик... У меня от смеха оба глаза открылись. Теперь меня нужно как-то заставить сползти с кровати...

Спасибо вашей перлик... У меня от смеха оба глаза открылись. Теперь меня нужно как-то заставить сползти с кровати...
[/QUOTE
Мам,такі дорослі,а такі смішні..... Що тьотя в туалеті спить???))))) Чи на памперси багата???Шкода мені її....
Post automatically merged:

А я йду в басейн))) релакс..))
Гарного релаксування))))))

Аnnette, чи крутяк, не знаю, бо йду перший раз в житті??. Я з плавання маю друге місце після сокири ??. Подруга заманила...типу сауна, джакузі, на те й клюнула??

Просто я, дякую, буду старатись??

Аnnette, чи крутяк, не знаю, бо йду перший раз в житті??. Я з плавання маю друге місце після сокири ??. Подруга заманила...типу сауна, джакузі, на те й клюнула??
Кто бы меня так заманил....
Junna , Бусинка моя... Как тебе идейка?

чи крутяк, не знаю, бо йду перший раз в житті??. Я з плавання маю друге місце після сокири ??. Подруга заманила...типу сауна, джакузі, на те й клюнула??
В бассейне нет ничего страшного) За буйки не заплывайте главное))

Доброе утро всем, дамы и господа!

В бассейне нет ничего страшного) За буйки не заплывайте главное))

Доброе утро всем, дамы и господа!
Доброе утро )

Кто бы меня так заманил....
Junna , Бусинка моя... Как тебе идейка?
За буй только не заплывай:)

Назад
Угорі