- Дописи
- 10664
- Реакції
- 21599
- Бали
- 7065
Annette не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага-Ага! Котик в зеленой жабке...у меня утро севодня в 5 утра началось
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага-Ага! Котик в зеленой жабке...у меня утро севодня в 5 утра началось
Они ждали, когда же ты одумаешься... )Не знаю, когда они решили. Ответ от нацкома я получила в конце мая
Привет)))Всем привет![]()
![]()
Так выговор тебе!)у меня утро севодня в 5 утра началось
Я теж не дуже.Проте коли був в доктора (адвоката) - обговорювали мій діагноз.ну наверное ты прав ... я в этих вопросах не силен.. но также предпочел идти в суд
Ну, опше от рук отбился... ))Так выговор тебе!)
А тут в канцелярии Флуда отметится забыл?
Ты о чём? Да я уже давно по всем одумалась, только дозвониться не могут и не знают моего решения...Они ждали, когда же ты одумаешься... )
Какой хороший "доктор". )))Я теж не дуже.Проте коли був в доктора (адвоката) - обговорювали мій діагноз.
В нього дуже позитивні були прогнози на динаміку лікування моєї "хвороби"..
Поки що все лікування, що він мені прописав - майже один-в-один "лікує"))
Наказав в разі рецедиву хвороби (іск в суд) негайно звернутись до нього на повторне УЗД і вже під його кураторством застосувати "хіміотерапію"
І ні в якому разі самому не самолікуватися народними методами (не спілкуватися з шаКаЛЛами і не домовлятися ні про що).
Якось так і живем ))
понять простить ?Так выговор тебе!)
А тут в канцелярии Флуда отметится забыл?
Я тебя ОБОЖАЮ!!! Мне бы такого ДОХТОРА!!!! А он выездной? или только у себя в кабинете принимает?Я теж не дуже.Проте коли був в доктора (адвоката) - обговорювали мій діагноз.
В нього дуже позитивні були прогнози на динаміку лікування моєї "хвороби"..
Поки що все лікування, що він мені прописав - майже один-в-один "лікує"))
Наказав в разі рецедиву хвороби (іск в суд) негайно звернутись до нього на повторне УЗД і вже під його кураторством застосувати "хіміотерапію"
І ні в якому разі самому не самолікуватися народними методами (не спілкуватися з шаКаЛЛами і не домовлятися ні про що).
Якось так і живем ))
Ну и как тут не простить? )))понять простить ?
Добрая ты кошечка....Ну и как тут не простить? )))
Взагалі то не знаю.Знаю що практикує в нашій області.Проте чув, що їздив і до Кийова.Я тебя ОБОЖАЮ!!! Мне бы такого ДОХТОРА!!!! А он выездной? или только у себя в кабинете принимает?
Сегодня, да, шото накатило... )))Добрая ты кошечка....
Доброе утро!)Всем привет![]()
![]()
И Вам шолом !))Доброе утро!)
И Вы туда же! )))Доброе утро!)
аха и ты туда же ))Доброе утро!)
приветДоброе утро!)

Ні. Ми якраз вже звідти ))И Вы туда же! )))
У меня просто такое чувство, что я только проснулся))аха и ты туда же ))
Post automatically merged:
привет![]()