Junna
Перевірений
- Дописи
- 19425
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46881
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо это?Толокар...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо это?Толокар...
Мій мозок з такою назвою не зустрічався)))) поясніть ,з чим його їсти?)))Толокар...
Дітям завжди в радість))
Не актуально... Важко вгадати...Торт из памперсов. В годик же носят памперсы еще?
Прям Иисус Христос - страдаешь за всех и за всех оптом обижаешься.Я админу уже написал.
Машинки))Шо это?
памперсами забезпеченніТорт из памперсов. В годик же носят памперсы еще?
тада тока толокар нас спасет)))памперсами забезпеченні
Ааа,візьму на замітку. Якби не картинка,фіг би поняла))))) Спасибі)))Машинки))
Есть такоеВи ябіда???
Да я просто не успеваю за всеми Вами. Мы все очень Вас жалеем, надеюсь Вы не сильно ушиблись.Що Ви всі сміється,??))) Больно.... Хоть би хто пожалів,)))) безсердечні))))(((((
Ціна відносна))Машинки))
Є різні ціни і різні дизайни (не реклама)) )Мій мозок з такою назвою не зустрічався)))) поясніть ,з чим його їсти?)))
Жалити не треба)))) в мене по сусідству бджоли живуть)))) часто спілкуємось)))Да я просто не успеваю за всеми Вами. Мы все очень Вас жалеем, надеюсь Вы не сильно ушиблись.
Нет. Я не разглашаю личную информацию.Это ты про мою диету напомнил?![]()
Користуйтесь функцією "Жалоба"...Есть такоеНе люблю когда девочек обижают!
Ты наш герой )) А все остальные мужчины разбежались...Есть такоеНе люблю когда девочек обижают!
Да, это местный коллектив меня с пути праведного сбил. До форума я был чист душой и помыслами.Он перевоспитывается.
Неужели я не прав? Он ведь нахамил всем?Есть такоеНе люблю когда девочек обижают!