Kvitka🌸
Форумчанин
- Дописи
- 825
- Реакції
- 826
- Бали
- 473
Kvitka🌸 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Теж через борги?)Я свою сам відправив на волю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж через борги?)Я свою сам відправив на волю
Лише після ВасЯ думаю що з вашим списком мфо ви і ваші родичі дізналися про вас багато новогоі ще певно дізнаються
так що давайте сюди фото ню щоб ми точно знали що Ви гарна людина
![]()
НіТеж через борги?)
В нас час коли жінка оголює тіло то краса, якщо чоловік то ексгібіціоністЛише після Вас
Не позбавляйте світ шанса дізнатись і про Вас багато нового![]()
Так ви ж не дікпік скидати збираєтесьНі
В нас час коли жінка оголює тіло то краса, якщо чоловік то ексгібіціоніст![]()
Леді тихо, такі слова. Соромно має бути...Так ви ж не дікпік скидати збираєтесь![]()
Кому соромно має бути ?Леді тихо, такі слова. Соромно має бути...
Коту ВашомуКому соромно має бути ?![]()
Та як би ж )Коту Вашому![]()
Тобто коли ви просите фото ню це норм,а коли вас..То має бути соромно?Леді тихо, такі слова. Соромно має бути...
Цікаво, а тут робітники МФО своїх клієнтів не шукають? Я б шукала, хоча б заради фото ню.)Я думаю що з вашим списком мфо ви і ваші родичі дізналися про вас багато новогоі ще певно дізнаються
так що давайте сюди фото ню щоб ми точно знали що Ви гарна людина
![]()
Ну жіноче тіло має гарний естетичний вигляд на відмінну від чоловічого адже репродуктивні органи прихованіТобто коли ви просите фото ню це норм,а коли вас..То має бути соромно?
Через свою непереборну любов до російського. Не прижився в країні, де зносять пам'ятники пушкіну.Та то скоріше не моя образа, а з форуму історії. Я свою сам відправив на волюВ автора ж також чоловік злиняв. Ярина19, через борги втік?
Напевно що працівники мфо тут є і це 100%Цікаво, а тут робітники МФО своїх клієнтів не шукають? Я б шукала, хоча б заради фото ню.)
Усі тіла мають естетичний вигляд. Лібідо від статі не залежить.Ну жіноче тіло має гарний естетичний вигляд на відмінну від чоловічого адже репродуктивні органи прихованіз приводу того що просить чоловік то в нас в суспільстві так визеачено, що чоловіки більше схильні до похоті а якщо жінка пустунка то ніби ок, але лише для свого чоловіка
![]()
Таки працює пункт договору про психологічну підтримку, яку надають МФО боржникам.Напевно що працівники мфо тут є і це 100%
Поясніть,як тоНу жіноче тіло має гарний естетичний вигляд на відмінну від чоловічого адже репродуктивні органи прихованіз приводу того що просить чоловік то в нас в суспільстві так визеачено, що чоловіки більше схильні до похоті а якщо жінка пустунка то ніби ок, але лише для свого чоловіка
![]()
Коли безпосередньо жінка виявляє ознаки сексуального бажання до свого чоловіка чи партнера ок якщо до незнайомця чи чужого чоловіка то не ок. Простими словами, жінки таких ми вас любимо, але одружуємося зовсім на інших.Поясніть,як тоТо ніби ок
![]()
Я Не згоден, а зі мною ще мабуть куча художників які чомусь написали безліч картин з оголеними жінками і ні одну не пригадую щоб був оголений чоловік. Якщо у вас буде можливість картину в холі повішати з голою жінкою чи чоловіком ви яку оберете?Усі тіла мають естетичний вигляд.
Щось ви зовсім все перекрутилиКоли безпосередньо жінка виявляє ознаки сексуального бажання до свого чоловіка чи партнера ок якщо до незнайомця чи чужого чоловіка то не ок. Простими словами, жінки таких ми вас любимо, але одружуємося зовсім на інших.
Я Не згоден, а зі мною ще мабуть куча художників які чомусь написали безліч картин з оголеними жінками і ні одну не пригадую щоб був оголений чоловік. Якщо у вас буде можливість картину в холі повішати з голою жінкою чи чоловіком ви яку оберете?
ДО свого чоловіка, я не писав до одруження чи після. Вийти заміж можна всим. Зрозуміли так як вам зручно.Щось ви зовсім все перекрутилиПричому тут до, наприклад, фото ню,які просить жінка ,до одруження з нею? Це я вірно зрозуміла, судячи по вашій логіці,то це нонсенс,і так робити не можна,і на такій вже не можна одружитися
Чи як щось не так зрозуміла.
P S.А в мистецтві і такі картини є,і навіть скульптури.Але я виберу квіти,або краще без.
Простими словами, жінки таких ми вас любимо, але одружуємося зовсім на інших.Ось це поясніть.Це ж ваші слова.ДО свого чоловіка, я не писав до одруження чи після. Вийти заміж можна всим. Зрозуміли так як вам зручно.
Якщо італійці можуть статуї пісаючих хлопчиків ставити на майдані, то й українські пани якось портрет голого козака в хаті переживуть.Коли безпосередньо жінка виявляє ознаки сексуального бажання до свого чоловіка чи партнера ок якщо до незнайомця чи чужого чоловіка то не ок. Простими словами, жінки таких ми вас любимо, але одружуємося зовсім на інших.
Я Не згоден, а зі мною ще мабуть куча художників які чомусь написали безліч картин з оголеними жінками і ні одну не пригадую щоб був оголений чоловік. Якщо у вас буде можливість картину в холі повішати з голою жінкою чи чоловіком ви яку оберете?