Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт, чому зла?Привет,флудилка!
Зла не на людей,а на мфо за їх іпонуті нарахування,дебільні штрафи і %-ти. І я борюся з ними,з цими ушльопками))Привіт, чому зла?
І як успіхи в боротьбі? Багато нагребла?Зла не на людей,а на мфо за їх іпонуті нарахування,дебільні штрафи і %-ти. І я борюся з ними,з цими ушльопками))
Дохеріща! Але закриваю тільки за тіло! Закрила кр плюс ,соси-отсоси за тільце. Просто тре їх давити теж. А от Біти і Кріпсі заслуговують повного ігнору))І як успіхи в боротьбі? Багато нагребла?
Фе як вульгарноДохеріща! Але закриваю тільки за тіло! Закрила кр плюс ,соси-отсоси за тільце. Просто тре їх давити теж. А от Біти і Кріпсі заслуговують повного ігнору))
Ну,вибачте. Гроші -то зло. А зла не завжди хватає. Буду м'якшою))Фе як вульгарнону успіхів вам в душили душили. Булгакова Михайла ви мені нагадали з цим душінням
![]()
А гроші я так зрозумів Ви успішно знищуєте?Ну,вибачте. Гроші -то зло. А зла не завжди хватає. Буду м'якшою))
Ну,якось так. В мене чоловік онкохворий,а при лікуванні не питають ,де ти візьмеш кошти,така в нас країна. Тому й так. Одне мфо тоді гасиш іншим,і як завжди- пішов сніговий ком. Але кого ж це хвилювало коли? Пфф. А по -поводу Шарікова,то я їх душила і душити буду,бо вони на то замлуговують.А гроші я так зрозумів Ви успішно знищуєте?![]()
А хіба в нас держава таких хворих не забезпечую ліками?Ну,якось так. В мене чоловік онкохворий,а при лікуванні не питають ,де ти візьмеш кошти,така в нас країна. Тому й так. Одне мфо тоді гасиш іншим,і як завжди- пішов сніговий ком. Але кого ж це хвилювало коли? Пфф. А по -поводу Шарікова,то я їх душила і душити буду,бо вони на то замлуговують.
Ви що ,не тут живете? Підіть,та взнайте ,як вони забезпечують. Люди квартири продають,щоб врятувати. І я продам,як треба буде. А те,чим вони забезпечують,скоріше вбиває,ніж допомагає. Ну,як діти малі,їй бо!А хіба в нас держава таких хворих не забезпечую ліками?
В мене знайомий лікувався то хімію йому безкоштовно капали і аналізи робили безкоштовно, тому і питаю.Ви що ,не тут живете? Підіть,та взнайте ,як вони забезпечують. Люди квартири продають,щоб врятувати. І я продам,як треба буде. А те,чим вони забезпечують,скоріше вбиває,ніж допомагає. Ну,як діти малі,їй бо!
Дивлячісь,яку хімію.. В мого чоловіка перед тим була операція на мізку по поводу розриву мішотчатої аневризми лівого підвздошного відділу аорти,в нього стоїть титанова кліпса на сосуді після трепанації черепа ,в нього було повноцінне опромінення голови таке ,що зуби аж повипадали. Ще й дві повноцінних операції по видаленню пухлин. Ви думаєте,він витримає агресивну хіміотерапію ?В мене знайомий лікувався то хімію йому безкоштовно капали і аналізи робили безкоштовно, тому і питаю.
Соррі ,не аорти,а сонної артерії,а це не жарти. Як що Вам так цікаво,можу надати скріни отої всієї катавасії. І є куча дисків з КТ.Дивлячісь,яку хімію.. В мого чоловіка перед тим була операція на мізку по поводу розриву мішотчатої аневризми лівого підвздошного відділу аорти,в нього стоїть титанова кліпса на сосуді після трепанації черепа ,в нього було повноцінне опромінення голови таке ,що зуби аж повипадали. Ще й дві повноцінних операції по видаленню пухлин. Ви думаєте,він витримає агресивну хіміотерапію ?