Основная флудилка форума

1734879172898.png
У Стародавньому Вавилоні за продаж поганого пива страчували утопленням у ньому ж.
В наші часи за меньше можуть зає6ашити... а різниця з винахідниками пива ( а це мабуть таки єгиптяне ) 10000 років майже)

E796C465-F4AA-444C-9D29-0640070A1B65.webp
Мнда... Интересно, мне одному кажется что здесь что-то не так? ПС по сюжету — она была никем, а став вегетарианкой — стала личностью, что для семьи = кошмару в тапках.

1734881352099.webp
Кішки знищили 33 види живих істот. Тільки в США щороку вони вбивають до 4 млрд. птахів і до 20 млрд. ссавців.

Хлопче,мені майже 50. Хочеш порівняти свою надуману хворобу з клінічною смертю,реанімацією,роками відновлення і тому подібними радощами життя?
Ти,як і більшість лудоманів, здатні тільки нити всім навколо,а докорінно змінити своє життя фіг там. Не один раз вже писав тобі особисто своє ставлення. Збери(чи знайди) яйка до купи і живи.
:rolleyes:

Та где кто ныл, я тс поддерживаю, а вы взьелись все. Лучше бы тс в его теме совет дали, только и плачете что у вас больше проблемы чем у других, герои...

Честно мне всеравно. Я человека поддержу, в вы можете лесом идти со своими обидами.
Як ти там казав? Цитату?
А ниєш ти скрізь і всюди,в кожному другому повідомленні. То кєр короткий,то майка довга. Всі злі,всі тупі і далі по тексту.

а вы взьелись все
А ты обдумай наши слова. Тут не обиды и агрессия — а конструктивная критика.
и плачите что у вас больше проблемы чем у других, герои...
Да, перечитай и обдумай. Особенно то, что я писал о проблемах)

А ты обдумай наши слова. Тут не обиды и агрессия — а конструктивная критика.

Да, перечитай и обдумай. Особенно то, что я писал о проблемах)
Ещё раз, мне всеравно, я человека морально поддерживаю, а то что вы там пишете мне всеравно, с вами общение окончено, можете в кружок собраться и там толпой делать что фантазия пожелает.

Назад
Угорі