Основная флудилка форума

images (21).webp

Кото - это кот? Неужто уже и котами берут? Вроде только про собак говорили раньше :rofl:
Пойду котов спрячу. У меня тут "выездная группа" на днях обещалась. Да, очередная.
А я олигарх - у меня аж 3 кота. Еще и собак. :oops:
И меня спрячь. Ссыкотно как-то. Правда ем я много. Но то такэ. Договоримся.
Зубную щётку точно не отдам, пусть даже не мечтают!!
Дык эт.. В унитазе поколупать и отдать. А себе новую. Им то что, им пофиг, абы гавной воняло.

але такси теж дуже класні)))
Та да, мля, я все дитинство з таксою протусив, сусідка мала таксу, але по факту та такса зі мною більше часу була ? файненька така сосісочка з великими вухами)))

Та да, мля, я все дитинство з таксою протусив, сусідка мала таксу, але по факту та такса зі мною більше часу була ? файненька така сосісочка з великими вухами)))
У моего друга есть "сосисочка")) в прямом смысле, бегает булка как 2,5 таксы, просто до такой степени его сестра раскормила что ужс... Теперь "хот-дог XXL"))

И меня спрячь. Ссыкотно как-то. Правда ем я много. Но то такэ. Договоримся.
Та ладна! Моя стая тоже гостей любит. Такс у меня боевой) Коты по 9-10 кг весом. И это.... Люди склонны сильно недооценивать котиков. Так что, гости к обеду или ужину - экономия на корме,)))))
У моего друга есть "сосисочка")) в прямом смысле, бегает булка как 2,5 таксы, просто до такой степени его сестра раскормила что ужс... Теперь "хот-дог XXL"))
Нельзя так их перекармливать. Я как таких вижу, сердце кровью.

В ОАЕ шахраї вкрали $ 35 мільйонів із банку

19_main.png

В ОАЕ шахраї використовували технологію клонування голосу для пограбування банку. Про це пише Forbes
Це другий відомий випадок використання технології для викрадення грошей, і рекордний із точки зору вкрадених коштів.
Злочин ствся в 2020 році, проте його подробиці стали відомі лише зараз. Шахраї використовували технологію дипвойсу, клонувати голос директора банку. Вони подзвонили керуючому, який впізнав голос свого начальника.
Шахраї попросили зробити кілька трансакцій на загальну суму в $35 млн, пояснивши, що вони потрібні для великих покупок.
Для більшої переконливості шахраї відправили електронні листи від імені директора і юриста, в яких підтверджувалася угода. Управитель не помітив каверзи і перевів гроші.
Поліція OAЕ переконана, що в схемі взяли участь 17 осіб. Отриману суму вони відправили на банківські рахунки по всьому світу.

Назад
Угорі