за, что?))) за то, что вы ворвались в тему, наехали на всех отписавшихся, а теперь прикрываетесь болезнью?))))Що сприводу проблєм со зрєнієм, можливо вибачитесь, пане адвокате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
за, что?))) за то, что вы ворвались в тему, наехали на всех отписавшихся, а теперь прикрываетесь болезнью?))))Що сприводу проблєм со зрєнієм, можливо вибачитесь, пане адвокате?
И чё? Их есть у меня.) Я только линзы ношу -5,5.)) И сложный миопический астигматизм. Я не помню, чтобы мне это мешало впахивать, как папа Карло.і так, проблеми з зором -5.5 діоптрій + астегматизм.
Теж саме можу відповісти Вам, ви ввірвались в тему, різко відреагували на моє повідомлення де я засуджую не актуальні/не дієві/ розмиті/безтолкові поради на описану автором ситуацію образили мене і звинувачуєте в прикриванні хворобою, я не насіров який прикривався хворобою і клєччатим одіялком, я відповів вам на ваші закиди!за, что?))) за то, что вы ворвались в тему, наехали на всех отписавшихся, а теперь прикрываетесь болезнью?))))
..чєрєз плєчьо! Читайте уважніше про що я пишу...И чё? Их есть у меня.) Я только линзы ношу -5,5.)) И сложный миопический астигматизм. Я не помню, чтобы мне это мешало впахивать, как папа Карло.
Себе положите между глаз, для прояснения картины.) Тут нет людей, которые пасуют перед открытым хамством, ву компанэ?..чєрєз плєчьо...
Ого смєла яка я не хамлю поки якісь "і чьо" не починають....Себе положите между глаз, для прояснения картины.) Тут нет людей, которые пасуют перед открытым хамством, ву компанэ?
Кстати, а какой конструктивный совет лично вы дали тс? Читала - читала, и так и не увидела, мож, ещё зрение упало...Ого смєла яка я не хамлю поки якісь "і чьо" не починають....
будьте любезны соблюдать корректную манеру общения.чєрєз плєчьо! Читайте уважніше про що я пишу...
Конструктивізм в моїй відповіді був такий: не давати дурних порад працюючій матері-одиначці а допомогти вирішити проблему повязану з отриманням заробітної плати.Кстати, а какой конструктивный совет лично вы дали тс? Читала - читала, и так и не увидела, мож, ещё зрение упало...
Ви якось відреагували на не коректну манеру спілкування ліберталії і тараса?будьте любезны соблюдать корректную манеру общения
все эти эппитеты очень хорошо подходят вашим постам в этой теме.Теж саме можу відповісти Вам, ви ввірвались в тему, різко відреагували на моє повідомлення де я засуджую не актуальні/не дієві/ розмиті/безтолкові поради на описану автором ситуацію образили мене і звинувачуєте в прикриванні хворобою, я не насіров який прикривався хворобою і клєччатим одіялком, я відповів вам на ваші закиди!
..чєрєз плєчьо! Читайте уважніше про що я пишу...
мой совет "не давать советы" потому, что мне они не нравятся?))) вы серьезно?Конструктивізм в моїй відповіді був такий: не давати дурних порад працюючій матері-одиначці а допомогти вирішити проблему повязану з отриманням заробітної плати.
На мою думку поради іскать подработку її ситуації порада дибільна
В
Ви якось відреагували на не коректну манеру спілкування ліберталії і тараса?
не корректную манеру общения я наблюдаю только с вашей стороны!Ви якось відреагували на не коректну манеру спілкування ліберталії і тараса?
И чьо..., у тєбя шо проблєми со зрєнієм?не корректную манеру общения я наблюдаю только с вашей стороны!
советы "дурные" только по вашему, субьективному мнению.Я просто відповідаю на ваші закиди не провокуючи нікого до образ опонента, і якщо я не знаю чим зарадити людині я не даю дурних порад
Ти точно адвокат?советы "дурные" только по вашему, субьективному мнению.
при чем, вы даже не удосужились обьяснить, что в них дурного)))
Тыкать себе в глазки будешь)))Ти точно адвокат?
Ану напиши щось по адвокатському....
Тыкать себе в глазки будешь)))
пойдет так?
АгоньТыкать себе в глазки будешь)))
пойдет так?
не сгори)))
Маю -6 та астегматизм...і що? Це якось може завадити заробляти? В деяких професіях- це навпаки- великий плюс...просто треба мати бажання...Тарасе, з 10 відповідей учасників можливо один написав щось толкове всі інші лють воду або дають поради типу іді работай, нужна падработку іскать ітп. Ви як адвокат знаєте всю підступність системи і так, проблеми з зором -5.5 діоптрій + астегматизм.
Шо опять ? Юристы бесят и всё такоеТыкать себе в глазки будешь)))

советы не так советуем(((Шо опять ? Юристы бесят и всё такое![]()