Основная флудилка форума

Що сприводу проблєм со зрєнієм, можливо вибачитесь, пане адвокате?
за, что?))) за то, что вы ворвались в тему, наехали на всех отписавшихся, а теперь прикрываетесь болезнью?))))

і так, проблеми з зором -5.5 діоптрій + астегматизм.
И чё? Их есть у меня.) Я только линзы ношу -5,5.)) И сложный миопический астигматизм. Я не помню, чтобы мне это мешало впахивать, как папа Карло.

за, что?))) за то, что вы ворвались в тему, наехали на всех отписавшихся, а теперь прикрываетесь болезнью?))))
Теж саме можу відповісти Вам, ви ввірвались в тему, різко відреагували на моє повідомлення де я засуджую не актуальні/не дієві/ розмиті/безтолкові поради на описану автором ситуацію образили мене і звинувачуєте в прикриванні хворобою, я не насіров який прикривався хворобою і клєччатим одіялком, я відповів вам на ваші закиди!
И чё? Их есть у меня.) Я только линзы ношу -5,5.)) И сложный миопический астигматизм. Я не помню, чтобы мне это мешало впахивать, как папа Карло.
..чєрєз плєчьо! Читайте уважніше про що я пишу...

Ого смєла яка я не хамлю поки якісь "і чьо" не починають....
Кстати, а какой конструктивный совет лично вы дали тс? Читала - читала, и так и не увидела, мож, ещё зрение упало...

Кстати, а какой конструктивный совет лично вы дали тс? Читала - читала, и так и не увидела, мож, ещё зрение упало...
Конструктивізм в моїй відповіді був такий: не давати дурних порад працюючій матері-одиначці а допомогти вирішити проблему повязану з отриманням заробітної плати.
На мою думку поради іскать подработку її ситуації порада дибільна
В
будьте любезны соблюдать корректную манеру общения
Ви якось відреагували на не коректну манеру спілкування ліберталії і тараса?

Теж саме можу відповісти Вам, ви ввірвались в тему, різко відреагували на моє повідомлення де я засуджую не актуальні/не дієві/ розмиті/безтолкові поради на описану автором ситуацію образили мене і звинувачуєте в прикриванні хворобою, я не насіров який прикривався хворобою і клєччатим одіялком, я відповів вам на ваші закиди!

..чєрєз плєчьо! Читайте уважніше про що я пишу...
все эти эппитеты очень хорошо подходят вашим постам в этой теме.
форумчане тут дали вполне себе действующие советы, решать вопросы с бухгалтерией, обосновали на что ссылаться при решении вопроса, предложили альтернативу, пока решается вопрос.
а, что полезного принеси в тему вы? кроме провокаций срача?
Конструктивізм в моїй відповіді був такий: не давати дурних порад працюючій матері-одиначці а допомогти вирішити проблему повязану з отриманням заробітної плати.
На мою думку поради іскать подработку її ситуації порада дибільна
В

Ви якось відреагували на не коректну манеру спілкування ліберталії і тараса?
мой совет "не давать советы" потому, что мне они не нравятся?))) вы серьезно?

Я просто відповідаю на ваші закиди не провокуючи нікого до образ опонента, і якщо я не знаю чим зарадити людині я не даю дурних порад
не корректную манеру общения я наблюдаю только с вашей стороны!
И чьо..., у тєбя шо проблєми со зрєнієм?
Це цитати невдоволених учасників

Я просто відповідаю на ваші закиди не провокуючи нікого до образ опонента, і якщо я не знаю чим зарадити людині я не даю дурних порад
советы "дурные" только по вашему, субьективному мнению.
при чем, вы даже не удосужились обьяснить, что в них дурного)))

советы "дурные" только по вашему, субьективному мнению.
при чем, вы даже не удосужились обьяснить, что в них дурного)))
Ти точно адвокат?
Ану напиши щось по адвокатському....

Тарасе, з 10 відповідей учасників можливо один написав щось толкове всі інші лють воду або дають поради типу іді работай, нужна падработку іскать ітп. Ви як адвокат знаєте всю підступність системи і так, проблеми з зором -5.5 діоптрій + астегматизм.
Маю -6 та астегматизм...і що? Це якось може завадити заробляти? В деяких професіях- це навпаки- великий плюс...просто треба мати бажання...

Назад
Угорі