Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну хто послал будет ясно попозжее))) ?Ну да боженька послал)
Долгоиграющее))))))))Просто я, слово-то,неплохое!
Не понялНу хто послал будет ясно попозжее))) ?
Скорее аву на него))))Просто я, это ему,на аватарку нужно поставить,чтобы,не забывал,о вреде пойла.
Есть чем??)))Просто я, пусть сам решает.
Совет един) никогда никого не бояться!Почитала сусідню тему,, Ситуація'',і реально не знаєш що робити,коли самі менти(дружини) достають.... Почитайте,порадьте.....
Ми вже навчені,автор, напевно,ні((((((Совет един) никогда никого не бояться!
Меня этому научили задолго до мфо... Не понимаю как люди умудряются ходить в розовых очках чуть ли не всю жизнь...Ми вже навчені,автор, напевно,ні((((((
Я їх також недавно скинула,хоча скоро 40(((((Меня этому научили задолго до мфо... Не понимаю как люди умудряются ходить в розовых очках чуть ли не всю жизнь...
Ниче не поняла, но очень интересно)Я їх також недавно скинула,хоча скоро 40(((((
І часто надягаю знову (((
Чого я найбільше боюсь,на форумі знають всі.....Ниче не поняла, но очень интересно)
Вас пугает мнение окружающих? Или Вы забываете чего действительно стоит бояться в жизни?
Вы не путаете добросердечие и розовые очки?)Чого я найбільше боюсь,на форумі знають всі.....
А думка інших мене вже не настільки вражає,як раніше.....
Рожеві окуляри знімаються,коли ти втрачаєш довіру до людини,яка тобі бажала найкращого...(((( По роботі, наприклад...