Основная флудилка форума

Нічого не чекати.Нема складу злочину щодо вас.Те що ви залишили номер знайомої звісно косяк, проте не для копів.Тим більше, що вона змінила номер - а ті далі наярюють. От на це вони вже права не мають.Нехай розбирається з тими хто звонить.Ви тут вже нідочого.
Номер залишала з її згоди і вона підтверджувала інфу про мене вона знала про наслідки але тепер задню рубає і розповідає що пришиє мені статтю про розголошення її особистих даних.

Номер залишала з її згоди і вона підтверджувала інфу про мене вона знала про наслідки але тепер задню рубає і розповідає що пришиє мені статтю про розголошення її особистих даних.
Нічого не пришиє.Свою задню нехай рубає в інший бік.
І не флудіть у флуділці !!!
Тут на такі пости ТаБу!!! ))

Чего это? Психолог не нужен? Если чё, милости прошу ко мне в личку. На приём запишу
Думаю не стоит.... Иногда бывают моменты когда надо побыть одному привести мозги в порядок, хотя не факт что там бардак.
Post automatically merged:

Ага. Даже знаю чем можно поднять настроение, только думаю, что меня не поддержат
Алкоголь меня не возьмёт. Если вы о нем...

Я чуть чашку не уронил ))) Шутник :acute:)) Уже исправил ))
То не я а долбаный Т9 фуйню подсовывает

Народ, занимайте места ... Кому попкорн ??? Пивас или Кола ???
:попкорн::попкорн::попкорн:???
А можно водки

Вдало вам відпочити!

Ярик продає!)))
Та не. Дороговато)
Лучше уже своего шмурдяка тяпнуть..

Так если она тебя не берт ?! Бери пожёстче - Абсент в чистейшем виде ))
Абсент на меня плохо влияет. Хотя от разного алкоголя разный эффект. Проверено на собственной шкуре.

Чому? Що сталось?
Мужа турнули с работы по статье (обещали, что его отсутствие на работе по причине моих болячек поймут и пусть идет), а на деле уволили по статье через неделю, после его разговора с начальством. Там же стааааж...

Мужа турнули с работы по статье (обещали, что его отсутствие на работе по причине моих болячек поймут и пусть идет), а на деле уволили по статье через неделю, после его разговора с начальством. Там же стааааж...
Я вже бачила вашу тему. Співчуваю, неприємна ситуація...

Думаю не стоит.... Иногда бывают моменты когда надо побыть одному привести мозги в порядок, хотя не факт что там бардак.

Алкоголь меня не возьмёт. Если вы о нем...
Та нет. Я против алкогольного лечения.

О как оно :sarcastic: :

Вкладення

• 565.webp
    565.webp
    9.6 Кб · Перегляди: 12
Назад
Угорі