Основная флудилка форума

Дивлячісь,яку хімію.. В мого чоловіка перед тим була операція на мізку по поводу розриву мішотчатої аневризми лівого підвздошного відділу аорти,в нього стоїть титанова кліпса на сосуді після трепанації черепа ,в нього було повноцінне опромінення голови таке ,що зуби аж повипадали. Ще й дві повноцінних операції по видаленню пухлин. Ви думаєте,він витримає агресивну хіміотерапію ?
Не знаю, тому і запитую... здоровя чоловіку.

Дякую.Тримаю його своїми молитвами. А ті всі мфо хай лісом йдуть,тільки тіло,і плюс-мінус.

Коли людина кричить: в мене все тіло пече,я зараз здохну,зніміть ті крапельниці,ти біжиш до медсестри,а вона каже: піди от купи в нашій аптеці ось цей препарат,який зніме цю біль,але він коштує 7тисяч,що Ви зробите? Залізете в усі наявні мфо ,і купите!!!

Потрібно дочекатись ,для початку їхнього відкриття,та подивитись їхню відповідність до стану 19 грудня...Але щось мене як у Васлий Іванович меняет проффесию...терзают смутные сомнения.
Трамп не видав указ про перевірку нерухомості, купленої за допомогу ЗСУ - і перестали в чиновників руки й ноги тремтіти, і - о чудо! - відкрили! Тільки впродовж декількох днів, щоб самі наївні продовжували вірити в кацапських хакерів...

Дякую.Тримаю його своїми молитвами. А ті всі мфо хай лісом йдуть,тільки тіло,і плюс-мінус.

Коли людина кричить: в мене все тіло пече,я зараз здохну,зніміть ті крапельниці,ти біжиш до медсестри,а вона каже: піди от купи в нашій аптеці ось цей препарат,який зніме цю біль,але він коштує 7тисяч,що Ви зробите? Залізете в усі наявні мфо ,і купите!!!
А я б купив аналог гривень за сотню, якийсь там Кетанов, всім МФО на зло

IMG_20250206_084700_846.webp

Трамп не видав указ про перевірку нерухомості, купленої за допомогу ЗСУ - і перестали в чиновників руки й ноги тремтіти, і - о чудо! - відкрили! Тільки впродовж декількох днів, щоб самі наївні продовжували вірити в кацапських хакерів...

А я б купив аналог гривень за сотню, якийсь там Кетанов, всім МФО на зло
Це не той варіант,там кетановом не обійтись.

Або стара потикана андатра:)
Ну,блін! Чого одразу ондатра? Може,морська видра?😄

Ну звісно, видра звучить гордовито:)
🤪🤪🤪

Ну звісно, видра звучить гордовито:)

Типу як баран і благородний олень
ОЙ,нема Вам шо робить,як ото зрівняннями займатись)) Краще напишіть,чи є в Вас кредити?

Назад
Угорі