Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Будемо виходити з тобою на відеозв'язок і так будеш з нами))) а наступного разу обов'язково приїдеш!Бо не маю таких коштів,щоб на зустріч приїхати,а так ХОЧЕТЬСЯ)))))
Явно хочете щоб я слюнькою вдавлювалася коли Білецька пол'ється?????)))))))Будемо виходити з тобою на відеозв'язок і так будеш з нами))) а наступного разу обов'язково приїдеш!
Лабры такие смешняхи
А меня хаски влюбили в себя. При чем я никогда не была их фанатом. Потом мне подарили "антидепрессант" серый с белым (я тогда лечилась от затяжной депресси). Такие весельчаки! Наш пёс, кстати, безумно любит гулять в компании лабриков.А какой окраски щенки? У меня тоже Лабродор)порода покоряет на всю жизнь)
Легко! Я обожнюю Львів) Луцьк не обіцяю, але все можливо) восени навідаємся на Західну Україну ?Явно хочете щоб я слюнькою вдавлювалася коли Білецька пол'ється?????)))))))
Нєєє, не канає.
Я хочу реаліті шоу, Хоча б у Львові зустріч придумали,або взагалі у Луцьку. (((?????)))))))
зимой в карпатах будем собираться!Легко! Я обожнюю Львів) Луцьк не обіцяю, але все можливо) восени навідаємся на Західну Україну ?
Заметано!зимой в карпатах будем собираться!
Ага, за твой счет? Зимиой там дороговато отдыхать.зимой в карпатах будем собираться!
будем искать доступные варианты!Дороговато в Карпатах
Чекаємо)Легко! Я обожнюю Львів) Луцьк не обіцяю, але все можливо) восени навідаємся на Західну Україну ?
Якщо знати "що,де і як" - то і з "бюджетною" кишенею можно відпочити недовго, проте ФаЙнО))Дороговато в Карпатах
Ви нам підкажете як відпочити файно?))) ?Чекаємо)
Якщо знати "що,де і як" - то і з "бюджетною" кишенею можно відпочити недовго, проте ФаЙнО))
Вот именно. Что может быть проще - неделю Тузика не кормишь, потом заходишь в любое МФО и говоришь "фас!". И овцы целы иИз-за этих мфо, бедной собачке косточки не покупали. Ай-яй-яй....
Йо))Ви нам підкажете як відпочити файно?))) ?
На вокзале в буфете?.))Якщо знати "що,де і як" - то і з "бюджетною" кишенею можно відпочити недовго, проте ФаЙнО))
приехали глотнули горного зимнего воздуха крикнули файна и уехали!Ви нам підкажете як відпочити файно?))) ?
Якщо Вам особисто там сподобається - прошу дуже хоч і в буфеті, а решті думаю гори більш до вподоби будуть.На вокзале в буфете?.))
человек просто любит осмотреть достопремечательности буфетаЯкщо Вам особисто там сподобається - прошу дуже хоч і в буфеті, а решті думаю гори більш до вподоби будуть.
На вкус и цвет...))человек просто любит осмотреть достопремечательности буфета
Йо))Йо))
Гуцули не відмовлять і допоможуть))