Лёвушка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10222
- Реакції
- 22690
- Бали
- 4565
Лёвушка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня получилось???Доброе утро ... однака ...![]()
![]()
!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня получилось???Доброе утро ... однака ...![]()
![]()
!
Ой ну вы уже прям как грубо.... тете 42 годика....може ей в душе 16?Березку делаю... начало положено?? осталось совсем чуть чуть до этого???
У моей начальницы 3 кота... я устала слушать про котов и отсутствии личной жизни... тете 42 годика. Девочки. Не теряем время на условности и котов.
Девочки. Не теряем время на условности и котов.
само собой) но нужно не ныть а чтото делать. С собой . Правда же? все в наших руках.Ой ну вы уже прям как грубо.... тете 42 годика....може ей в душе 16?
Так у мене реальне фото)) Якщо вас смикає -то до невролога. А ви й досі ревнуєте?? Оооооо.. не варто.. повірте))А мене від вашої...
Смикає...
Ну, співчуваю...Так у мене реальне фото))
А ви й досі не порозумнішали???А ви й досі ревнуєте??
А навіщо мені співчувати??Доживете до моїх років- потім поговоримо. А зараз просто нема сенсу...а ви чого така зла?? Нема сім ї та дітей?? То не моя провина.. у мене сусідка такка сама.. як собака ціпна.. кидається на всіх))Ну, співчуваю...
А ви й досі не порозумнішали???
Я заміжня уже 12 років і дітки у мене є)))Нема сім ї та дітей?? То не моя провина..
Їжте горіхи, корисно для мозку...народіть бебіка.. подоьрішаєте одразу))
Я ждала!!!!!)))))І знову як слон у посудній лавці.. зайшла обісрала.. задовольнилась.. Тьху.. Ні, щоб заходити з добром.. так заходить з гав ном..Таке.. як перднула у калюжі..нгі до села ні до міста..а сама ж то знає... і сказати ж нічого..
Звичайно!) Увесь мій гарем форум читає!)))А чоловік про те знає?????
А чего изза нее то закрывать? ..Татьяна222, мне закрыть тему сейчас?
Когда ты все успеваешьА у меня есть....кабачечки....???? вкусненькие