Основная флудилка форума

Березку делаю... начало положено?? осталось совсем чуть чуть до этого???

У моей начальницы 3 кота... я устала слушать про котов и отсутствии личной жизни... тете 42 годика. Девочки. Не теряем время на условности и котов.
Ой ну вы уже прям как грубо.... тете 42 годика....може ей в душе 16?

Shanti, шо це у вас за аватарка.. витбачте??Аж пересмикнуло.. страхиття

Ну, співчуваю...

А ви й досі не порозумнішали???
А навіщо мені співчувати??Доживете до моїх років- потім поговоримо. А зараз просто нема сенсу...а ви чого така зла?? Нема сім ї та дітей?? То не моя провина.. у мене сусідка такка сама.. як собака ціпна.. кидається на всіх))
А я щаслива)) У мене діти прекрасні) Чого і вам бажаю))
народіть бебіка.. подоьрішаєте одразу))
І знову як слон у посудній лавці.. зайшла обісрала.. задовольнилась.. Тьху.. Ні, щоб заходити з добром.. так заходить з гав ном..Таке.. як перднула у калюжі..нгі до села ні до міста..а сама ж то знає... і сказати ж нічого..

Нема сім ї та дітей?? То не моя провина..
Я заміжня уже 12 років і дітки у мене є)))
народіть бебіка.. подоьрішаєте одразу))
Їжте горіхи, корисно для мозку...
Але то таке...
І знову як слон у посудній лавці.. зайшла обісрала.. задовольнилась.. Тьху.. Ні, щоб заходити з добром.. так заходить з гав ном..Таке.. як перднула у калюжі..нгі до села ні до міста..а сама ж то знає... і сказати ж нічого..
Я ждала!!!!!)))))

Shanti, да ладно.. а чого на одного з форумчан кидались як собака на кістку??? ))) Та ще й ревнощів повні штани)) А чоловік про те знає?????

Admin, Боже збав.заради вуличан я уйду..но...............
Admin, можна питаня наостанок?? Чого це мене можна ображати а я не маю права висловитти думку???

А у меня есть....кабачечки....???? вкусненькие
Когда ты все успеваешь:give_heart:

Доброго ))

– Чтобы быстрее уснуть, считаю в уме женщин, с которыми спал
– Почему не баранов?
– Да там было то один раз:rofl:

Назад
Угорі