Основная флудилка форума

Shanti, Проявіть нарешті справедливість і розсудливість і покажіть нам ту жінку, навіть не так - Модератора, яким ви себе самі бачите.
Розбаньте людей і поверніть будь ласка статуси форумчанам. Це буде отим доказом вашої влади і водночас взаєморозуміння і взаємної поваги.
За ради цього я можу, якщо це необхідно для миру на форумі - покинути форум назавжди.
У війні не буває переможців. Вона несе тільки хаос і розруху, біль і тугу.
Не потрібна вона нікому.
Я Вам,покину!

Малая, та это не жертва, а просто я конкретно устал от такого формата общения, вечные подколки, недоговорки, какие то обиды и ещё хр*н знает шо.
Если это будет продолжаться, я и сам свалю отсюда первым.Не хочу - но не вижу причин в этом учавствовать.
Вообще, вас - женщин хр*н поймёшь : как начнёте рубилово, так потом в конце уже никто толком и не помнит кто,что и зачем ...
У мужчин намного проще - похеркались или подрались, через некоторое время забили на эти обиды и продолжили общаться.
Нафига эти войны многосерийные!
Полностью разделяю твои чувства!
Я тя умоляю, не подавай этих идей про подрались. А то мы будем смотреть продолжение мыла... от Высоко поднятой головы до Похеркались)))
Ложись спать, роднющий, завтра будет виднее)

Невже не можна було це все обсудити в телефонному режимі!?????????????????
Гординя --------- ВЕЛИКИЙ ГРІХ!!!!!!!
Помиріться,змиряться,або ігнорте.........
ХВАТИТЬ!!!!!!
ВАЛІКО,Я З ТОБОЮ!!!!!

Акститесь, Вы говорите, что не используете форум в личных целях, но тогда ЧТО ЭТо?? Вы могли это решить на едине без привлечения всех форумчан или Вы не считаете это не приемлемым????

Любі мої, я підтримувала тут усіх і до цієї теми..
Я телефонувала батькам, сестрам, сусідам...
Мені усі надавали свої дані, у мене до цього часу стоять переадресації, на які я відповідаю...
Хто скаже, чи хоча б раз, я переступила грань даного форуму? Чи хоча б чимось я дозволила собі пересікти границі вашого особистого життя??
Нічим і ніколи...
Припиніть лізти в моє особисте життя!!!
АНЯ, вас прошу!!!
Схаменіться!!!
Ви псуєте взаємовідносини людям, які можливо зазлуговують на щастя...
Вы серьезно? Вот сейчас? Ну к чему этот пафос?
Кому оно надо ваша личная жизнь.
Каждый имеет право считать вас такой, как он видит.)
Не нагоняйте!)

Акститесь, Вы говорите, что не используете форум в личных целях, но тогда ЧТО ЭТо?? Вы могли это решить на едине без привлечения всех форумчан или Вы не считаете это не приемлемым????
Ти тут!!!!!

Христос Воскресе!

Я можу виложити і розмову з Анею, яка у мене записана...
Але я розумію, як принизливо буде це для неї, тому і не роблю цього...
Я можу виложити розмову з подругою ,яка стала з вчорашнього дня ворогом... Я можу виложити розмову дитини ,яка втратила матір....... Продовжити....????
Це ВАШЕ!!!!!!!! ОСОБИСТЕ...
Ви тут просите щоб не лізли в особисте,а Самі провокуєте,для чого?????
Хватить..
Створіть між собою тему і виясняйте,доказуйте...
Коли біле ,стає чорним,хоч як не пери,а все одно буде сірим.
ТІНЬ!!!!

Shanti, а вы можете Карапуза разбанить? Ну как он там, один на морозе. ((

Верите, я до последнего была нейтральна. Но ссоры которые вы разводиле....

Назад
Угорі