Neo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 19326
- Рішення
- 3
- Реакції
- 48024
- Бали
- 6490
Neo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А? Шо? Я , ниче...Neodekwatt)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А? Шо? Я , ниче...Neodekwatt)
А чем они специальные?Спеціальні окуляри
То Админ у нас с такой хвамилией)А? Шо? Я , ниче...
Ви тако.... Нашій БА... потрібно пояснювати доступніше нові терміни молодьожі.... А то Мата загне.... то не знайдеш кінця, як вигнути))))))))))))Спеціальні окуляри
да прям ПОПелюшкаНе варто)))) я сьогодні найдобріша))))))чекаю 00.01 і я знову у ,,,формі'''))))))
найдобріша - это в каком смысле? в прямом иль переносном
Извини Ма, но ты мне чето эту бабку напомнила своей "почемучкой"А чем они специальные?

Спеціальні окуляри
ПопелюшкаНе варто)))) я сьогодні найдобріша))))))чекаю 00.01 і я знову у ,,,формі'''))))))
Це яким Гоком дивитись)))))))да прям ПОПелюшканайдобріша - это в каком смысле? в прямом иль переносном
![]()
Это Вы ведь всё время не хотите палиться с работай?))да прям ПОПелюшканайдобріша - это в каком смысле? в прямом иль переносном
![]()
Я як нік,і більше ні-ні як)))))))Попелюшка
Агась.. не хочу.Это Вы ведь всё время не хотите палиться с работай?))
Не больше в" яйцеголовых" инфы дофига,а переварить ее не успеваешьЖирафффчик МЕЕДЛЕННОО в страуса перетворюється))))????))))
Тоді я походу ваш ДідуВи тако.... Нашій БА... потрібно пояснювати доступніше нові терміни молодьожі.... А то Мата загне.... то не знайдеш кінця, як вигнути))))))))))))
Шо плагиат?То Админ у нас с такой хвамилией)
Ну,це як поперчиш і посолиш)))))))Не больше в" яйцеголовых" инфы дофига,а переварить ее не успеваешь
левымЦе яким Гоком дивитись)))))))
я на друге око не бачу. цыклоп такой себе
Нет. Просто созвучно)Шо плагиат?
Це остаточна відповідь!????)))))Тоді я походу ваш Діду
Я просто вспомнила.)) Но я, кажется, догадалось.)Агась.. не хочу.