arteski
Читач
- Дописи
- 12
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
arteski не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене теж схожа ситуація. Я теж їм знатно переплатив уже...нужет так же совет по манивео,извините что пишу сюда но тему создать немогу.вобщем взял деньги в мани вео 8000 и уже 6 пролонгаций по 2500.где-то прочел что при таком колличестве пролонгаций возможно списать долг?может кто знает.ответьте пожалуйста в лс
Але я трішки інформації зібрав. Думаю на днях до адвоката знайомого підійти, щоб роз'яснив мені усе і допоміг відповідні документи підготувати. Ще запитаю, чи можна буде із вже закритими договорами щось зробити. В мене там теж близько 10 тис переплати...
Ось, доречі, інфа - "За рішенням Нацкомфінпослуг усі договори з манівео є такими, що не прирівнюється до договору, укладеного у письмовій формі та в силу приписів статті 1055 Цивільного кодексу України, кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним, оскільки не був підписаний в порядку, передбаченому статтею 12 Закону Про ЕЦП. До таких договорів застосовується двостороння реституція, яка передбачає повернення сторін у те матеріальне становище, в якому вони перебували до укладання правочину, тобто споживач буде зобов’язаний повернути фінансовій установі отримані від неї грошові кошти, а фінансова установа буде зобов’язана повернути споживачу сплачені ним проценти та неустойку."
Може тут хтось є з юридичною освітою, то підкажіть чи можливо іх нагнути таким чином???