Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
нужет так же совет по манивео,извините что пишу сюда но тему создать немогу.вобщем взял деньги в мани вео 8000 и уже 6 пролонгаций по 2500.где-то прочел что при таком колличестве пролонгаций возможно списать долг?может кто знает.ответьте пожалуйста в лс
В мене теж схожа ситуація. Я теж їм знатно переплатив уже...
Але я трішки інформації зібрав. Думаю на днях до адвоката знайомого підійти, щоб роз'яснив мені усе і допоміг відповідні документи підготувати. Ще запитаю, чи можна буде із вже закритими договорами щось зробити. В мене там теж близько 10 тис переплати...
Ось, доречі, інфа - "За рішенням Нацкомфінпослуг усі договори з манівео є такими, що не прирівнюється до договору, укладеного у письмовій формі та в силу приписів статті 1055 Цивільного кодексу України, кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним, оскільки не був підписаний в порядку, передбаченому статтею 12 Закону Про ЕЦП. До таких договорів застосовується двостороння реституція, яка передбачає повернення сторін у те матеріальне становище, в якому вони перебували до укладання правочину, тобто споживач буде зобов’язаний повернути фінансовій установі отримані від неї грошові кошти, а фінансова установа буде зобов’язана повернути споживачу сплачені ним проценти та неустойку."
Може тут хтось є з юридичною освітою, то підкажіть чи можливо іх нагнути таким чином???

Мене таліону продали(( навіть толком не звонили і не писали, просрочка 2 місяці

Удивляют всё больше и больше , Вас попереджали, що кредитний договір буде продано в колекторську компанію. Ваша сім'я готова нести на собі тягар Вашого боргу? Сплатіть сьогодні 18380,00 грн в MoneyVeo без репутаційних ризиків для Вас та Ваших родичів! 0800219393

Удивляют всё больше и больше , Вас попереджали, що кредитний договір буде продано в колекторську компанію. Ваша сім'я готова нести на собі тягар Вашого боргу? Сплатіть сьогодні 18380,00 грн в MoneyVeo без репутаційних ризиків для Вас та Ваших родичів! 0800219393
і мені таке прислали

В мене теж схожа ситуація. Я теж їм знатно переплатив уже...
Але я трішки інформації зібрав. Думаю на днях до адвоката знайомого підійти, щоб роз'яснив мені усе і допоміг відповідні документи підготувати. Ще запитаю, чи можна буде із вже закритими договорами щось зробити. В мене там теж близько 10 тис переплати...
Ось, доречі, інфа - "За рішенням Нацкомфінпослуг усі договори з манівео є такими, що не прирівнюється до договору, укладеного у письмовій формі та в силу приписів статті 1055 Цивільного кодексу України, кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним, оскільки не був підписаний в порядку, передбаченому статтею 12 Закону Про ЕЦП. До таких договорів застосовується двостороння реституція, яка передбачає повернення сторін у те матеріальне становище, в якому вони перебували до укладання правочину, тобто споживач буде зобов’язаний повернути фінансовій установі отримані від неї грошові кошти, а фінансова установа буде зобов’язана повернути споживачу сплачені ним проценти та неустойку."
Може тут хтось є з юридичною освітою, то підкажіть чи можливо іх нагнути таким чином???
По закрытым договорам вы уже ничего не вернете. Это точно.

Сегодня прислали ?
Дата відвідування призначена. Рекомендуємо знаходитись за адресою, або Moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту за номером 0800219393

Привет всем у меня Тело 5 тыщ,пролонгаций на 4850 грн.Фактически я тело оплатил.Они мне за 4 дня насчитали 10300.Уже можно писать в Нацкомфин.И как писать електронкой?

Я их тоже не понимаю.
Отправила ценное письмо им. Не получили. В нацком тоже на них отправила и им же копию. Эти письма получили. И тишина. От манивео тишина и от нацкома тишина.
Долго молчали--сегодня прислали сообщение опять. Сумма так и растёт. Пишут что продадут каллам.
Пи.... здец они меня просто уже раздражают. Ох...уевшие совсем.
И че с ними дальше делать, хрен их знает. Платить ту заоблачную сумму не собираюсь.
С... Уки, аж зла на них не хватает?

Мне сегодня после 18.00 позвонили енотики,я не взял,а потом сразу родителям начали звонить(был у них как раз),ну с родителями вроде культурно,а насчитали они мне за 1,5 месяца с тела 14500 уже 48000 тыс.хотят,ебн...ся вообще можно,дeбuлы просто *****..ц!!!
Как боритесь? У меня первый день просрочки насчитали с такого же тела 96000 буду должна,если не пролонгировать,пролонгировать полтора года,д*pa...

Ваші документи будуть передані в поліцію з метою відкриття кримінального провадження за ст. 192 п. 2 і розслідування факту нанесення матеріального збитку компанії Moneyveo. Детально: 0800219393
Ржу до сліз)))) Переплативши 18к я наніс страшні збитки монікам)))))

Вот сегодня письмецо принесли...

Вкладення

• IMG_20190517_212309.webp
    IMG_20190517_212309.webp
    406.4 Кб · Перегляди: 59
Простите ,а ,что написано ,а то у меня прав посмотреть нет
Типа стягнення в примусовому порядку, а если испугаюсь то чтоб в течении 5 дней погасила добровольно и чек им скинула

Типа стягнення в примусовому порядку, а если испугаюсь то чтоб в течении 5 дней погасила добровольно и чек им скинула
Вот скунсы
Вот сегодня письмецо принесли...
Мне один из этих скунсов звонил ,так я ему хренов натыкала ?рассказала какой он скунс и ,он сказал я воровка ,а я в ответ ,что они сами воры ну и слово за слово

У меня с ними вообще беда! Они не хотят со мной вообще говорить(( Мне стает скучно я звоню им сам и прошу оператора переключить меня к моему дураку! Мало того что мне пацана какого то дали так он еще и говорить со мной мной не хочет(( Я ему говорю что мне скучно и хочу обсудить с ним какие то темы! Последняя тема была (вот как жить? Только потеплело девчонки шорты надели хожу аж сюда капает) А он говорит что я идuот и бросает трубку ((( Значит им можно звонить когда им скучно и обсуждать темы что их интересуют, а мне нет? Обида на них!!!

Назад
Угорі