Щоденник Ось і я тут)22 мфо тільки початок...

• Автор теми Автор теми Наталія222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 849

Наталія222

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
4
Бали
278
Наталія222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я просто в шоці...але ваш форум дав надію.22 мфо на суму 120 тис...Перші дні прострочки навіть не знаю вже в яких компаніях.Просила перекредитування,ніхто не дав...Багато мфо уже пролонгація,але вже все немає ні коштів,ні сил ..вже позичила в рідних 20 тис .Але вже зрозуміла що марно,я просто заплатила їм відсоток ..поки тризвонять мені,як далі розумію буде,попередила всіх,кого ще знайдуть незнаю...зараз намагаюсь погасити твоя позика(бізнес позика) тіло 22 т.,4500 на 14 тижнів,два рази в місяць платити,це просто нереально.Всім писала про відстрочку,перегляд,так як зарплата 5000,всі ноль.Боюсь що буде далі.І як домовитись з Бізнес позикою?

Я просто в шоці...але ваш форум дав надію.22 мфо на суму 120 тис...Перші дні прострочки навіть не знаю вже в яких компаніях.Просила перекредитування,ніхто не дав...Багато мфо уже пролонгація,але вже все немає ні коштів,ні сил ..вже позичила в рідних 20 тис .Але вже зрозуміла що марно,я просто заплатила їм відсоток ..поки тризвонять мені,як далі розумію буде,попередила всіх,кого ще знайдуть незнаю...зараз намагаюсь погасити твоя позика(бізнес позика) тіло 22 т.,4500 на 14 тижнів,два рази в місяць платити,це просто нереально.Всім писала про відстрочку,перегляд,так як зарплата 5000,всі ноль.Боюсь що буде далі.І як домовитись з Бізнес позикою?
Ніяк. Перестаньте перезичати і шукати щось подібне. Це не те що не врятує, а взагалі втопить.
Зупиніться.
Трішки остинете і зрозумієте що саме вам робити. А на форумі знайдете підказки.

Ніяк. Перестаньте перезичати і шукати щось подібне. Це не те що не врятує, а взагалі втопить.
Зупиніться.
Трішки остинете і зрозумієте що саме вам робити. А на форумі знайдете підказки.
Дякую,так і робитиму)

І перестаньте з ними спілкуватись ,взагалі ,поставте анти спам на невідомі ,і очікуйте
Анти спам це додаток?Я ще нічого не знаю,один встановила,але він блокує на 2 сімкартах

Анти спам це додаток?Я ще нічого не знаю,один встановила,але він блокує на 2 сімкартах
в официальной группе этого форума, в телеграмме.. есть закрепленное сообщение в приложением TrueCallerPremium. можете напрямую оттуда скачать) пользуюсь давненько уже, за что очень благодарен

Зарплата, конечно, такая себе. Не думал, что сейчас есть такие зп. А по поводу ямы - по сумме не так и страшно, хотя если смотреть на зп, то можно и иначе глянуть на ситуацию. В любом случае отчаиваться не стоит. Я год назад выбрался из ямы 400,000 грн. Как бы тупо не звучало, но все зависит от Вас и от Вашего стремления решить проблему. Читайте форум - тут много полезного. Есть ответы на все вопросы.
Ну Вы, конечно, много набрали, учитывая свой доход. Хотя я сам много дури творил на финансовом поприще :) Почитайте книгу "Самый богатый человек в Вавилоне". Я вот сейчас читаю. Пытаюсь стать чуточку умнее в плане денег.

А то мы так и будем с вами д*билами, которые бегают по банкам, мфо и живут от зп до зп. Та ещё гадость.

Почитайте книгу "Самый богатый человек в Вавилоне". Я вот сейчас читаю. Пытаюсь стать чуточку умнее в плане денег.
Для начала пойдет. Но это такое, лайтовое.
Моя рекомендация - почитай учебники ВУЗов. Типа "Гроші та кредит" и подобные. Вот там очень подробно рассказывается и, кстати, доступно.
IMG_20231117_024855.webp IMG_20231117_024907.webp
А то мы так и будем с вами д*билами, которые бегают по банкам, мфо и живут от зп до зп
Богатые, например, кредитами часто пользуются. Но делают это немного иначе). Не так, как мы.
Кредит сам по себе - это не плохо.

Проблема в том, что нам привнесли, что нужно брать кредит, если не хватает денег! А это в корне неправильно!!! Кредит нудно брать, чтобы сэкономить свои деньги или увеличить капитал.

Как-нибудь об этом отдельно напишу. Сейчас все равно не соберу все мысли в кучу.

І перестаньте з ними спілкуватись ,взагалі ,поставте анти спам на невідомі ,і очікуйте
Не під скажете вийшов закон 9422 про зниження відсоткової ставки , чи можу я вимагати у кредитора зменшити відсоткову ставку до 1% бо я читаю і не зовсім до кінця то розумію

Не під скажете вийшов закон 9422 про зниження відсоткової ставки , чи можу я вимагати у кредитора зменшити відсоткову ставку до 1% бо я читаю і не зовсім до кінця то розумію
Ні. Треба буде дивитась пізніше по судовій практиці, чи можливо в комплексі з іншими доводами спиратись на цей закон щоб зменшили нараховані відсотки, по типу "бачите навіть на законодавчому рівні було прийнято рішення, що 3 відсотки в день це багато та призводить до соціального фінансового вбивста боржника на офіційному рівні". Ну це так - на рівні фантазій))))

Останнє редагування:
Его еще даже президент не подписал. И касаться он будет только новых договоров. И там будет переходный период, 1% в день будет только через больше чем полгода.

Его еще даже президент не подписал. И касаться он будет только новых договоров. И там будет переходный период, 1% в день будет только через больше чем полгода.
А тобто ті хто раніше брали то не люди і нехай так і платять бішані відсотки , нема слів

А тобто ті хто раніше брали то не люди і нехай так і платять бішані відсотки , нема слів
Які там люди)) Якщо в виконавчій владі є предсавники, які лобіюють інтереси цих самих МФО. Гроші в наш час - це найвища цінність у високопоставлених людей, нажаль!

Назад
Угорі