Ось і мені прилетіли мої фото з погрозами в вайбер в "Тимура"

• Автор теми Автор теми Іванна30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 4K

Іванна30

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
46
Бали
1790
Іванна30 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ранок розпочався з фото в вайбері і створення групи з погрозами мені і рідним. Так званий Тімур спочатку погрозами хотів вибити з мене гроші ,коли почув пропозицію піти на...й переключився на моє оточення.Долучив в групу з колажами рідних і грозився дзвонити на роботу і звільняти їх,потім пригрозив розповсюдженням фото в соціальних мережах про збір мною коштів їм на лікування. Хто хоче відвести душу і погнати з цього придурка тел . вайбер +380668532670. Заяву на урядову лінію та в кіберполіцію подала

Ранок розпочався з фото в вайбері і створення групи з погрозами мені і рідним. Так званий Тімур спочатку погрозами хотів вибити з мене гроші ,коли почув пропозицію піти на...й переключився на моє оточення.Долучив в групу з колажами рідних і грозився дзвонити на роботу і звільняти їх,потім пригрозив розповсюдженням фото в соціальних мережах про збір мною коштів їм на лікування. Хто хоче відвести душу і погнати з цього придурка тел . вайбер +380668532670. Заяву на урядову лінію та в кіберполіцію подала
А так вот как звать это "чудо", что и мне звонил неск. раз, но было послано нах Труколлером.

Не пробовали просто не обращать внимания на каличных ?

Так я то я,а коли створив групу в вайбер з погрозами рідним то якось непособі стало(
Розумію. Але вплинути на цього ушльопка ви ніяк не зможете... тільки ігнорити.
Можете, звісно, спробувати звернутись в НПУ з фактами погроз, але що з того вийде...

А мені зразу в вайбер фото?
А Настроить вайбер, чтобы кто-то не мог Вас в группу добавлять? А кто там чего создаёт и во что верит это их трудности.
Дивно. Тоді чого він взагалі пише
Попортить нервы людям, сволота кончена...

Неужели они думают, что такими методами как эти долбо*бы действуют они ускорят процесс возврата? Я после такого принципиально ничего не отдавал бы.

Неужели они думают, что такими методами как эти долбо*бы действуют они ускорят процесс возврата? Я после такого принципиально ничего не отдавал бы.
Многие именно так и делают).

Так і буде,самі все вирішили своїми діями

Думав я буду питати суму і відразу побіжу платити,але був посланий на...й
ну ок. спросили сумму, реквизиты. он написал реквизиты (идентифицировали шарагу), заскринили, улетела кляуза в структуры. послали нах, бан.

ну ок. спросили сумму, реквизиты. он написал реквизиты (идентифицировали шарагу), заскринили, улетела кляуза в структуры. послали нах, бан.
Так автор сказала, что Тимурка не представился, сказал, что они долг ещё не купили.

Назад
Угорі