Оплата % исполнителю

• Автор теми Автор теми Alena13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 840

Alena13

Форумчанин
Дописи
268
Реакції
94
Бали
5125
Alena13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закрыла Сенс по акции 10%.
Жду подтверждения на почту. Сказали, что подготовят документ для нотариуса для закрытия ИНН.
Нотариус без подтверждения от банка не сообщит в бухгалтерию на работе о закрытии. Но раз я закрыла задолженность, то должна ещё и оплатить его процент! Только после этого он будет связываться с банком. Так как сам банк ему будет очень долго направлять документы.
Должна ли я ему вообще платить процент от суммы ИНН? Если решила вопрос с банком на прямую без его на то участия

Жду подтверждения на почту. Сказали, что подготовят документ для нотариуса для закрытия ИНН.
Нотариус без подтверждения от банка не сообщит в бухгалтерию на работе о закрытии. Но раз я закрыла задолженность, то должна ещё и оплатить его процент! Только после этого он будет связываться с банком. Так как сам банк ему будет очень долго направлять документы.
Должна ли я ему вообще платить процент от суммы ИНН? Если решила вопрос с банком на прямую без его на то участия
Не нотариусу, а исполнителю. Да, должны.

Обрадовали) Ещё и ему 10к заплатить, а радость о закрытии была не долгой)
Некоторые идут на встречу и закрывают без оплаты вознаграждения, но это редкость. Если откажется, то придется платить.

Якщо домовитесь з банком, що вони відкличуть виконавчий лист, то не потрібно буде сплачувати. Спробуйте зв'язатись з ними.

Вообщем такое дело с эти ИП.
Связалась с банком они ответили, что 13.11 направили исполнителю документы о закрытии ИП почтой и скан копию.
Исполнитель в свою очередь вторую неделю морозится, на звонки не отвечает и ИП не закрывает.
Что с этим можно сделать?

Связалась с банком они ответили, что 13.11 направили исполнителю документы о закрытии ИП почтой и скан копию.
Исполнитель в свою очередь вторую неделю морозится, на звонки не отвечает и ИП не закрывает.
Почекати ще пару днів. Написати на пошту виконавцю і запитати чи він отримував лист....
Поки ще терміни ніби не великі... а потім в разі його свідомого ігнора, нагибати через мінюст.

А хто у Вас виконавець по альфа банку?
Я також оплачувала по їх акції за 10% в березні цього року. Кредит вони закрили в травні і прислали доки. ВП закрив виконавець у вересні. Але банк нічого виконавцю не направляє, я сама доставала їх листами на електронну адресу і тільки після цього вони відправили доки виконавцю. Він ВП закрив. Але ж! (Доречі виконавець у мене Валявський Олександр Анатолійович - ска ще та!). Але ж, але ж! Він звернувся до такого виконавця як сам (Микитин Оксана Степанівна) відкрили на мене два ВП - одне на суму його винагороди і друге на витрати по цьому ж ВП. Рахунки знову всі заблокували (22.11.23). У мене є карта на яку я отримую соцвиплати на дитину. Я швидко зробила довідку в банку, що на цей рахунок я отримую саме соцвиплати, виписку по рахунку і додала заяву про розблокування рахунку. На що отримала від цієї кози офіційну відповідь з її підписом і печаткою з кучею посилань на закон, що це не рахунок спеціального призначення і розблокуванню не належить.
ДОРОГІ ЮРИСТИ ФОРУМУ ДОПОМОЖІТЬ!
Маю такі питання:
1) Які є статті на які я можу наголосити в заяві, що рахунки з соцвиплатами підлягають розблокуванню?
2) Вона взагалі правомірно мені відповіла, може на неї написати кудись скаргу?
3) Чи може їй відправить заяву на розблокування суми до 13400? (Ну звісно я хочу зняти повний арешт з рахунку. Ну це уже як запасний варіант).
4) Чи може у когось є інші дієві поради?
Заздалегідь дякую за відповіді!

Останнє редагування:
Назад
Угорі