Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а хто перекупив та на яких умовах пропонують закривати?Вышли на связь оперативно, я набрал их. Позже мне написал их юрист, сказал что гарантийку сделают а после оплаты отправят сообщение в суд про отзыв дела. Вышли на связь в вайбере.
Один договор это таскомбанк а второй я не знаюа хто перекупив та на яких умовах пропонують закривати?
ну раз такий випадок, то так - закривайтеОдин договор это таскомбанк а второй я не знаюМикрозайм какой-то.
И опять таки там суммы не большие 30к в сумме и я не платил 3 года примерно, я не оспаривал сумму мне проще им заплатить и забыть про это д*рьмо без суда и следствия. Потому что я на госслужбе и если об этом узнают я потеряю отсрочку свою.
Отож, будет инфа я отпишу что и как было. Может кому будет полезно. На связину раз такий випадок, то так - закривайте
А в суд ще не направляли нічого про те що ви в добровільному порядку вирішуєте питання?Отож, будет инфа я отпишу что и как было. Может кому будет полезно. На связи
Еще нет до суда еще очень долго, его еще не было. Они написали что после оплаты по гарантийке скинут справку и оповестят суд сразу же.А в суд ще не направляли нічого про те що ви в добровільному порядку вирішуєте питання?
Але справу закрили , да ?Еще нет до суда еще очень долго, его еще не было. Они написали что после оплаты по гарантийке скинут справку и оповестят суд сразу же.
Я не знаю ще, як подивитися?Але справу закрили , да ?
А что это может повлиять на отсрочку? Это же ваше личное дело.Один договор это таскомбанк а второй я не знаюМикрозайм какой-то.
И опять таки там суммы не большие 30к в сумме и я не платил 3 года примерно, я не оспаривал сумму мне проще им заплатить и забыть про это д*рьмо без суда и следствия. Потому что я на госслужбе и если об этом узнают я потеряю отсрочку свою.
Меня уволят просто сразу и все.А что это может повлиять на отсрочку? Это же ваше личное дело.
Очень несправедливо. Желаю удачно разобраться с долгами!)Меня уволят просто сразу и все.
Зареєструйтеся в системі Електронний судЯ не знаю ще, як подивитися?
Це не підстава для звільненняМеня уволят просто сразу и все.
Не варто реєструватись не адвокату. Легко нарватись на пропущення строків.Зареєструйтеся в системі Електронний суд
одразу точно ні, може через певний час... хоча вони в суди люблять звертатись. два тіла десь реально у них закриватиПідкажіть чи реально домовитися за тіло , ну може +2к зверху , дуже багато було оплачено процентів
Та ми вже в судіодразу точно ні, може через певний час... хоча вони в суди люблять звертатись. два тіла десь реально у них закривати
тоді треба пробувати домовлятися або судитися. більше варіантів немаєТа ми вже в суді
Та судитися ще більше потягнетоді треба пробувати домовлятися або судитися. більше варіантів немає