Операция "Свой среди чужих".

• Автор теми Автор теми Sandaval
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
За любой кипишь, кроме Калл деятельности:metal:

Чудово,що є люди,які реально щось пропонують,тому також готова підтримати матеріально.Потрібно хочаб з чогось розпочинати...

Чудово,що є люди,які реально щось пропонують,тому також готова підтримати матеріально.Потрібно хочаб з чогось розпочинати...
Сподіваюсь,це і буде гарним початком їхнего поганого кінця.

Це колектор з кредит ту ю (((( така падла , страх(((( Пишіть всі йому на вайбер, він не тільки на них працює (((( 0930557582
Скиньте хто може, в іншу тему, щось не тямлю , як це зробити((

Вкладення

• IMG_1613.webp
    IMG_1613.webp
    72.3 Кб · Перегляди: 79
Можете закидати мене тапками, проте ніхто не подумав про той факт, що організатори тих компаній - це не те "пушечне м"ясо" і тупота, яка сидить в тих шарагах з гарнітурою на дурній рєпі?! І хто стоїть далі за ними (організаторами), в вишколених костюмах з реальними прицепами бабліща яке треба десь "простірнути". Як ви думаєте, чому при таких розкладах, коли люди беруть і не віддають массово - ці шараги не згортають свою діяльність, а навпаки плодяться в геометричній прогресії?))
До чого ж я веду суто по темі : в медалі завжди дві сторони.В нашому випадку це ми з однієї і мфо/банкі з другої.
От мфо нас лякають своїми "спецзагонами" по "отжатию бабла" - а по факту що? Зіро.А чому - це фінансово невигідно (спробуй до кожного відправити групу, та ще й повернуться не всі)), а також в більшості випадків навіть при такому розкладі не принесе повернення коштів та ще це до того ж незаконно (маю на увазі колекторська діяльність).Отже ці міфічні виїзні групи мало того що фінансово затратні так ще й неефективні.
А тепер "малінка" : те саме чекає на "виїзну групу" з нашого боку.Якщо вона навіть буде з чіткою позицією і структурно грамотно згрупованною.За фінансову сторону я взагалі промовчу.Не та "вагова категорія". А все знову ж таки через брак законодавчої бази.
Нема у нас чітких в правовому полі норм і регуляторів на рівні дій цих організацій (мфо і факторингових компаній).Нема!
Тобто я це бачу приблизно як в тому роліку на Ютубі, де "містер ТАбу" прийшов в офіс, похизувався і усьо...Переглядів багато, а толку на рівні конструктивного впливу на діяльність навіть саме тої шараги НУлЬ. Ну а за останній мітинг - це взагалі *****ц,ТосКааа темна.
Звісно це всього навсього моє суб"єктивне бачення.

ВаЛиКо, до чого тут тапки,
Думка граматної людини важлива.
Я,наприклад,в своїй башні збираю думки різних форумчан-намагаюсь намалювати картину вихода з ціеї халепи.
Ваша критика конструктивна-тому важлива.

Я тоже за, готова іти в бій!!!!!!
До речі в одній шаразі я була, типу прийшла на роботу влаштовуватись, пару годин вони показуують, а потім офіційно біжать оформляти, но я втікла???

Я тоже за, готова іти в бій!!!!!!
До речі в одній шаразі я була, типу прийшла на роботу влаштовуватись, пару годин вони показуують, а потім офіційно біжать оформляти, но я втікла???

Ви врятували своє духовне життя))

Можете закидати мене тапками, проте ніхто не подумав про той факт, що організатори тих компаній - це не те "пушечне м"ясо" і тупота, яка сидить в тих шарагах з гарнітурою на дурній рєпі?! І хто стоїть далі за ними (організаторами), в вишколених костюмах з реальними прицепами бабліща яке треба десь "простірнути". Як ви думаєте, чому при таких розкладах, коли люди беруть і не віддають массово - ці шараги не згортають свою діяльність, а навпаки плодяться в геометричній прогресії?))
До чого ж я веду суто по темі : в медалі завжди дві сторони.В нашому випадку це ми з однієї і мфо/банкі з другої.
От мфо нас лякають своїми "спецзагонами" по "отжатию бабла" - а по факту що? Зіро.А чому - це фінансово невигідно (спробуй до кожного відправити групу, та ще й повернуться не всі)), а також в більшості випадків навіть при такому розкладі не принесе повернення коштів та ще це до того ж незаконно (маю на увазі колекторська діяльність).Отже ці міфічні виїзні групи мало того що фінансово затратні так ще й неефективні.
А тепер "малінка" : те саме чекає на "виїзну групу" з нашого боку.Якщо вона навіть буде з чіткою позицією і структурно грамотно згрупованною.За фінансову сторону я взагалі промовчу.Не та "вагова категорія". А все знову ж таки через брак законодавчої бази.
Нема у нас чітких в правовому полі норм і регуляторів на рівні дій цих організацій (мфо і факторингових компаній).Нема!
Тобто я це бачу приблизно як в тому роліку на Ютубі, де "містер ТАбу" прийшов в офіс, похизувався і усьо...Переглядів багато, а толку на рівні конструктивного впливу на діяльність навіть саме тої шараги НУлЬ. Ну а за останній мітинг - це взагалі *****ц,ТосКааа темна.
И не только твое.... Я того же мнения.
Не хочу всех разочаровывать. Но....
Остегнуть деньги это одно.
А бороться со своими каллам( разными методами) это другое.
Подрывает жопы и ищем управу на своих, разребаешь своих. Помогаем другим. Моя позиция такая и я думаю она имеет право на жизнь
Це колектор з кредит ту ю (((( така падла , страх(((( Пишіть всі йому на вайбер, він не тільки на них працює (((( 0930557582
Скиньте хто може, в іншу тему, щось не тямлю , як це зробити((
ООО свежее мясо)))
После завтра его задолбу. Пусть жуёт свой галстук

И не только твое.... Я того же мнения.
Не хочу всех разочаровывать. Но....
Остегнуть деньги это одно.
А бороться со своими каллам( разными методами) это другое.
Подрывает жопы и ищем управу на своих, разребаешь своих. Помогаем другим. Моя позиция такая и я думаю она имеет право на жизнь

:good::good::good:

І психіку ☺️
В мене були мфо, і я рішила розвідать шо да как, ☺️
І психіку ☺️
В мене були уже мфо, і я рішила розвідать шо да как☺️
Кому цікаво пишіть особисто)

Ребята,спасибо за интерес к теме! Спасибо за предложения и конструктивную критику, всё это необходимо и полезно. Надеюсь,что сегодня подтянуться ещё больше людей в этот диалог. Мы не в коем случае не спешим и хочу сказать,что реально оцениваем наши силы. Но действовать тем не менее нужно. Чтобы немного конкретней уже,предлагаю вам указать топ-5 шараг, которые вас больше всего достали. В 21.00 обьявлю "победителя".
Мой "топ-5" выглядит так:
1. Е-кеш
2. Сисилон
3. Готивочка
4. Манивео
5. КредитКасса
Доброго ранку! Зауважте, що ні одного тапка на вашу адресу не прилетіло)натомість - дякую за таке розгорнуте повідомлення та конструктив.
Про "вагову категорію" я навіть не буду заперечувати, це і так зрозуміло. Про те, що ми когось дико перелякаєм і всі закриються теж.
Тепер про правове поле і регуляторів. Дійсно, все це у нас на дуже слабкому рівні. Але казати про те, що частини правової бази яка ними порушується взагалі не існує таж не можна. Всі ми тут знаєм ці статті на пам'ять. Відповідь на те, чому це у нас так погано регулюється у мене одна: якби у нас з геометричною прогресією множились правові інститути, громадські організації, відділки поліції з кваліфікованими поліцейськими а не мікрофінансові організації, мабуть, все було б інакше. Але, як кажуть, маємо те, що маємо.
На своєму прикладі: коли я прийшов до поліції з купою записів з погрозами та переліком номерів, я побачив у приймальні ще шість-сім людей в черзі з таким же питанням. Так розпочинається день одного лейтенанта. І це тільки початок дня, за день їх буде ще 50. Заяву він прийняв, а далі що? Це питання навіть не відсутності бажання, а ресурсів. Ніяк він по тих номерах не відстежить місце їх перебування, навіть якщо би дуже цього хотів. Логічне питання: на кого та моя заява, та проти кого порушувати справу?
Ціль одна: привернути більше уваги до цього питання своїми силами. Так, нехай Ютуб, нехай виїздна група з чіткою позицією, можливо станеться прецедент і порушиться реальна кримінальна справа, можна ж трохи помріяти. Можливо, вони хоч трохи зрозуміють, що не такі вже вони "невидимки", що завтра можуть завітати і до них, що про нього особисто завтра може дізнатися дуже багато "вдячних" громадян.
Можливо трохи зміниться підход, і нашим рідним почнуть менше звонити, можливо, нова Верховна Рада нарешті прийме щось гідне.
Утопічних роздумів на цю тему дуже багато, але іноді мрії збуваються. Тим більше, якщо для їх здійснення почати щось робити.

Останнє редагування:
@Sandaval,лично мне одинаково.
Я не одного раза не поднял трубу,
Но,думаю,туда нужно,где больше всех быкуют,чтобы больше доков нарыть.

Оставлю свои 5 копеек. Если мы говорим о давлении в правовом поле, нужно еще сделать упор на такой важный факт, как доведение до самоубийства. Это реальная статья и , увы, очень многие из нас были в шаге от такого решения(я в том числе), кто-то совершил попытку, а кто то и довел идею до конца. И здесь уже ситуация, что меня своими звонками заставляют шагнуть в петлю.

Ариена, если изнутри будет фиксироваться весь этот цирк,
То такие ситуации полюбасу всплывут.

Ариена, если изнутри будет фиксироваться весь этот цирк,
То такие ситуации полюбасу всплывут.
Всплыть то они всплывут, но должно быть подтверждение попытки суицида и заявление в правоохранительные органы, или факт расследования суицида. По большому счету, мы хотим начать сбор доказательной базы ведения противозаконной деятельности. (Как я понимаю).
Так вот, для внедрения и выявления противозаконных действий внутри МФО человек должен иметь либо удостоверение МВД, либо журналиста, либо адвоката, действующего в чьих-то интересах и т.д. В противном случае, все доказательства, собранные в не правовом поле, не имеют никакого значения.

Ребята и девчата!!! давайте все же без демогогии. Просто хочется реально действия. Почитайте сколько горя приносят звонилки, коллектора-люди реально "в окна" выходят, вешаются и т.д. Все эти страшные истории-реальны. Просто вдумайтесь, как каждый божий день идет телефонный террор. Если админы сайта заинтересованы, если автор поста реально может предложить свою помощь в виде человеческого ресурса-давайте доведем дело до конца. Я чем могу помочь-это перечислять небольшу сумму около 20-40 у.е. в месяц. Тут каждый день общаются сотни человек. Необходимо все структурировать и начать реально действовать. А не "моя хата с краю и ничего не знаю". Очень прошу давайте действовать. Если автор поста реально говорит, что это будут из ультрас-верю, что они не подведут. Главное все продумать.
Простите, что так много пишу. Но так обидно, что каждый день кого-то доводят до слез звонилки, семьи иной раз рушатся из-за этих шараг. А эти аморальные звонилки продолжают все больше и больше пугать людей. Все больше рекламы в интернете об МФО. Мне искренне жаль будет, если все закончится очередным бла бла бла...
надеюсь на понимание моего сообщения.
Спустился вчера в метро,сколько рекламы шараж монтаж контор!Чуть менее,чем полностью увешен весь вагон в перемешку с вакансиями о работах с номерами 8901!!!Раньше столько не было,а это через одну.Выхожу на Кловской два бигборда-эс эс клоун и ваша готивочка,также ларек с швидко гроши.Плюс реклама в интернете.Что то слишком.

Спустился вчера в метро,сколько рекламы шараж монтаж контор!Чуть менее,чем полностью увешен весь вагон в перемешку с вакансиями о работах с номерами 8901!!!Раньше столько не было,а это через одну.Выхожу на Кловской два бигборда-эс эс клоун и ваша готивочка,также ларек с швидко гроши.Плюс реклама в интернете.Что то слишком.
Что сказать, пока что цветут и пахнут.

Всплыть то они всплывут, но должно быть подтверждение попытки суицида и заявление в правоохранительные органы, или факт расследования суицида. По большому счету, мы хотим начать сбор доказательной базы ведения противозаконной деятельности. (Как я понимаю).
Так вот, для внедрения и выявления противозаконных действий внутри МФО человек должен иметь либо удостоверение МВД, либо журналиста, либо адвоката, действующего в чьих-то интересах и т.д. В противном случае, все доказательства, собранные в не правовом поле, не имеют никакого значения.
Любой гражданин Украины имеет право на видео или фото фиксацию противоправных действий, насколько я знаю. Тем более, что люди, сидящие в калл-центрах являются представителями юридического лица, а не физ.лицами, так как находятся на рабочем месте. Если не прав - поправьте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі