Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Давно сделали оплату? Не через Приват случайно?Підкажіть чи є сенс писати в кіберполіцію? на олх зробила покупку яку мені шахраї не прислали на 1200 грн. Маю номер карти на яку скинула кошти. І взагалі на таких є управа?
В чора так через приват.Давно сделали оплату? Не через Приват случайно?
Можно попробовать запрос сделать у банка на отмену транзакции. Они свяжутся с теми, кому Вы перечислили с запросом на возврат денег. Может и получиться вернуть.В чора так через приват.
Попробую.Можно попробовать запрос сделать у банка на отмену транзакции. Они свяжутся с теми, кому Вы перечислили с запросом на возврат денег. Может и получиться вернуть.
Напишите первые 6 цифр карты куда вы переводили деньгиПідкажіть чи є сенс писати в кіберполіцію? на олх зробила покупку яку мені шахраї не прислали на 1200 грн. Маю номер карти на яку скинула кошти. І взагалі на таких є управа?
Это понятно, хотя кидок на 1200 переводом на карту, говорит об отсутствии умаЭти деньги уже давно сняли и карта на какого-то дропа зарегана скорее всего.
а ещё кто-то с ОЛХ связывается да? наложенным всё наложенным никакой предоплаты пока товар не увидите...Підкажіть чи є сенс писати в кіберполіцію? на олх зробила покупку яку мені шахраї не прислали на 1200 грн. Маю номер карти на яку скинула кошти. І взагалі на таких є управа?
І який з цього смисл?, Ну взнаєш, який тип карти і якому банку належить а далі що? Так і так зрозуміло що в 99% Це або Віза або Мастеркард і на 90% карта Привата. В цій ситуації автору потрібно звонити в банк, банк розбиратись не буде, просто заблокує людині карту " до прояснення обставин" а так як в основному розводять з місць позбавлення волі, то втрата карти коштує дорого. Навіть оформлена на дропа з доступом коштує в три рази дорожче. Тому з дзвінка в банк є толк.Напишите первые 6 цифр карты куда вы переводили деньги
Якщо вже є декілька скарг по цій картці - то так.з дзвінка в банк є толк
Часто не приходять за товаром якщо беруть наложку, передоплата гарантія безпеки. Для всього іншого є техпіддтримка.а ещё кто-то с ОЛХ связывается да? наложенным всё наложенным никакой предоплаты пока товар не увидите...
никогда не связывалась с олх ...и слава яйкамЧасто не приходять за товаром якщо беруть наложку, передоплата гарантія безпеки. Для всього іншого є техпіддтримка.
Р.s Он знайомий торгує акваріумами і всякими поделками, то там нова пошта як бачить скло то там зразу обриштовка і туда сюда. А вона передумала, а то може і трубки не брати. Так само я лодочний двигун продавав, просили наложку, на *уй, або самовивоз або передплата.