Олх шахраї

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 831

Таня

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
174
Бали
5180
Таня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть чи є сенс писати в кіберполіцію? на олх зробила покупку яку мені шахраї не прислали на 1200 грн. Маю номер карти на яку скинула кошти. І взагалі на таких є управа?

Підкажіть чи є сенс писати в кіберполіцію? на олх зробила покупку яку мені шахраї не прислали на 1200 грн. Маю номер карти на яку скинула кошти. І взагалі на таких є управа?
Давно сделали оплату? Не через Приват случайно?

В чора так через приват.
Можно попробовать запрос сделать у банка на отмену транзакции. Они свяжутся с теми, кому Вы перечислили с запросом на возврат денег. Может и получиться вернуть.

Хоть і в чора , та це афера номер абонента відсутній, оголошення і профіль видалений, і вайбер видалений з цим номером також. Повелась на низьку ціну, д*pa. Нічого життя не вчить)))
Post automatically merged:

Можно попробовать запрос сделать у банка на отмену транзакции. Они свяжутся с теми, кому Вы перечислили с запросом на возврат денег. Может и получиться вернуть.
Попробую.

Напишите первые 6 цифр карты куда вы переводили деньги
Post automatically merged:

В кибеи полицию если написать все будет долго, лучше на райотделе

Эти деньги уже давно сняли и карта на какого-то дропа зарегана скорее всего.

отож і в мене було,купляла комбез малой но на 800 грн,писала через месяц уже как год они ищут мошшеняр

В полиции скажут что ничего не сделают ибо вы добровольно деньги перевели, у друга так было когда он в прошлом дрова по предоплате частичной покупал, тоже на OLX кстате...

а ещё кто-то с ОЛХ связывается да? наложенным всё наложенным никакой предоплаты пока товар не увидите...

Напишите первые 6 цифр карты куда вы переводили деньги
І який з цього смисл?, Ну взнаєш, який тип карти і якому банку належить а далі що? Так і так зрозуміло що в 99% Це або Віза або Мастеркард і на 90% карта Привата. В цій ситуації автору потрібно звонити в банк, банк розбиратись не буде, просто заблокує людині карту " до прояснення обставин" а так як в основному розводять з місць позбавлення волі, то втрата карти коштує дорого. Навіть оформлена на дропа з доступом коштує в три рази дорожче. Тому з дзвінка в банк є толк.

з дзвінка в банк є толк
Якщо вже є декілька скарг по цій картці - то так.
Якщо немає - до сраки дверці. Ніхто нічого не буде блокувати, особливо якщо призначення платежу є на кшталт "за 5 пар шкарпеток Гуччі 43 розміру".

а ещё кто-то с ОЛХ связывается да? наложенным всё наложенным никакой предоплаты пока товар не увидите...
Часто не приходять за товаром якщо беруть наложку, передоплата гарантія безпеки. Для всього іншого є техпіддтримка.

Р.s Он знайомий торгує акваріумами і всякими поделками, то там нова пошта як бачить скло то там зразу обриштовка і туда сюда. А вона передумала, а то може і трубки не брати. Так само я лодочний двигун продавав, просили наложку, на *уй, або самовивоз або передплата.

Часто не приходять за товаром якщо беруть наложку, передоплата гарантія безпеки. Для всього іншого є техпіддтримка.

Р.s Он знайомий торгує акваріумами і всякими поделками, то там нова пошта як бачить скло то там зразу обриштовка і туда сюда. А вона передумала, а то може і трубки не брати. Так само я лодочний двигун продавав, просили наложку, на *уй, або самовивоз або передплата.
никогда не связывалась с олх ...и слава яйкам

Назад
Угорі