Официальное трудоустройство после открытия ВП. Придет ли на работу какой-то документ?

• Автор теми Автор теми ekkvaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 831

ekkvaa

Форумчанин
Дописи
56
Реакції
14
Бали
283
ekkvaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день) У меня открыто виконавче провадження и я в скором времени официально буду трудоустроена. Подскажите, пожалуйста, придет ли на работу какой-то документ, связанный с ВП? И пробовал ли кто-то просить у бухгалтера перечисление зп на счет родственника( у нас вроде бы можно такое, если работодатель одобрит)?

Добрый день) У меня открыто виконавче провадження и я в скором времени официально буду трудоустроена. Подскажите, пожалуйста, придет ли на работу какой-то документ, связанный с ВП? И пробовал ли кто-то просить у бухгалтера перечисление зп на счет родственника( у нас вроде бы можно такое, если работодатель одобрит)?
На бухгалтерію прийде лист від виконавця на відрахування 20% від офіційного доходу. Не реагувати на нього значить порушити закон і я впевнений,що на це ніхто не піде. Законом передбачено виплату зп на рахунок,який надасть працівник але це здебільшого залежить від бухгалтера і керівника підприємства

На бухгалтерію прийде лист від виконавця на відрахування 20% від офіційного доходу. Не реагувати на нього значить порушити закон і я впевнений,що на це ніхто не піде. Законом передбачено виплату зп на рахунок,який надасть працівник але це здебільшого залежить від бухгалтера і керівника підприємства
благодарю за ответ. А на сколько быстро придет этот лист?

благодарю за ответ. А на сколько быстро придет этот лист?
Стандартно виконавець двічі на місяць перевіряє вас по базам.
Як тільки податкова здасть ваше джерело доходу, він надішле відповідного листа на відрахування.
Тобто не довго.

Як тільки податкова здасть ваше джерело доходу, він надішле відповідного листа на відрахування.
Тобто не довго.
А відносно рахунку? в мене основна-моно, а зп- Абанк. Тобто, Абанк мені найближчим часом блокнуть чи будуть просто відраховувати?

А відносно рахунку? в мене основна-моно, а зп- Абанк. Тобто, Абанк мені найближчим часом блокнуть чи будуть просто відраховувати?
Всі наявні рахунки рано чи пізно блокнуть

Навіть якщо бухгалтер погодиться перераховувати зарплату на чужий рахунок,спочатку 20 відс перерахує виконавцю,а решту Вам
Так,краще на розблокований свій,ніж на чужий.

З зарплатного рахунку при відповідній документації банка про цільові надходження арешт можливо зняти повністю.

Навіть якщо бухгалтер погодиться перераховувати зарплату на чужий рахунок,спочатку 20 відс перерахує виконавцю,а решту Вам
Так,краще на розблокований свій,ніж на чужий.
Дуже дякую)

Якщо вже є арешт рахунків, то чи буде ще й зняття 20% з зарплати?

Всі наявні рахунки рано чи пізно блокнуть
Якщо вже є арешт рахунків, то чи буде ще й зняття 20% з зарплати?
Арешт буде доти, доки не закриється ВП.
Або за причини сплати суми у 100% обсязі, або через знесення ВП через суд

Я розумію, що треба або оплатити, або знести. Я запитую, чи може ще, окрім постанови про арешт, бути ще й постанова про зняття з зарплати?

Не зноситься ВП через суд, а зноситься причина цього ВП , а саме ВНН, не пишіть так , бо тут купа новачків , які будуть впевнені, що ВП можна знести.

Тобто не довго.
В таких ситуаціях виконавці працюють дуже швидко.Я в травні 23 року влаштувалася офіційно 6,отримала аванс 18,і вже 19 виконавець подала запит на цінні папери в банках і на мій дохід.Довелося йти до керівництва,та ще й нового,тоді змінилися всі керівники на роботі,думаю що буде то буде.Ми домовилися,що мене звільнять 20 травня,я в цей же день подала в суд на знесення напису і забезпечення позову.Отримала 3 червня рішення про забезпечення,надіслала виконавцю ,ну і 6 червня вже працевлаштували на роботу.Звісно,виконавцю не дуже все сподобалося,але після знесення напису,рішення вступило в силу і вона закрила провадження.

А может быть такое, что исполнитель блокнул только счета, но на отчисление 20% с зп документы не отправлял?

А может быть такое, что исполнитель блокнул только счета, но на отчисление 20% с зп документы не отправлял?
Рідко але буває. У мене виконавець тупив місяці 4,а потім таки надіслав

Назад
Угорі