Baffi
Only read
- Дописи
- 16
- Реакції
- 15
- Бали
- 3
Baffi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, шановні.Сиджу на сайті вже місяць,читаю,інколи писала під іншим ніком,але купила новий телефон і зареєструвалася заново(так,нарешті купила!хоч і 10 МФО,але ну їх всіх)
Життя в мене і так не мед.Здається розумна,симпатична дівчина,освіта МВС,але не судьба-пішла в декрет...
Чоловіка не мала і не маю.За першою дитиною влізла в борги я,потім мама і сестра-прийшлось продавати будинок,щоб заплатити всім МФО,бо ми боялися...Батьки переїхали в село,а я з дитиною по квартирам.
Тут через рік я народила другу дитину,дитина була проблемна,постійно лікарні,таблетки і т.д,приходилось брати кредити.Думала якось оплачу,або візьму в банку,щоб перекрити.Не так вийшло.А вийшло що родичі мусили за мене дуру оплатити 1000₴,боялись.
І не повірите-про один кредит я не сказала,і пішло все по кругу.
Ітог такий:
Дві дитини на руках,один ще грудний
Сиджу з ними в селі,бо немає коштів більш знімати квартири
Старшому потрібно робити дві операції
Батькі безробітні,допомоги немає
І 10МФО в придачу,які вже роблять треш мені і всим,але цього разу я буду з ними воювати,і коли закінчу ніколи в житті не полізу знову...
Але чи зі всим цим я справлюсь,то незнаю ???
Життя в мене і так не мед.Здається розумна,симпатична дівчина,освіта МВС,але не судьба-пішла в декрет...
Чоловіка не мала і не маю.За першою дитиною влізла в борги я,потім мама і сестра-прийшлось продавати будинок,щоб заплатити всім МФО,бо ми боялися...Батьки переїхали в село,а я з дитиною по квартирам.
Тут через рік я народила другу дитину,дитина була проблемна,постійно лікарні,таблетки і т.д,приходилось брати кредити.Думала якось оплачу,або візьму в банку,щоб перекрити.Не так вийшло.А вийшло що родичі мусили за мене дуру оплатити 1000₴,боялись.
І не повірите-про один кредит я не сказала,і пішло все по кругу.
Ітог такий:
Дві дитини на руках,один ще грудний
Сиджу з ними в селі,бо немає коштів більш знімати квартири
Старшому потрібно робити дві операції
Батькі безробітні,допомоги немає
І 10МФО в придачу,які вже роблять треш мені і всим,але цього разу я буду з ними воювати,і коли закінчу ніколи в житті не полізу знову...
Але чи зі всим цим я справлюсь,то незнаю ???