Обзванивают всех абсолютно, друзей, соседов, даже людей которых я не знаю

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 420
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У мене сусіди адекватні вроді би всі, крім однієї. Казала їй - не спілкуйся з тими підерами. Так ні вона кожен раз вислуховує їхній брєд (що хату спалять, дочку із внучкою згвалтують). Сьогоднні прийшла і нажалілася моєму батькові. Він хоч і адекватний (знає про проблему) визвірився на мене. От що робити з такими сусідами. Кажу їй - напиши заяву в поліцію. А вона - то не мої проблеми, а твої. Плати гроші. Пояснюю, що не буду цього робити тільки через суд а вона ( от тут точно совдеповська закалка ) плати і піпець. От як їй пояснити, що не можу я від її імені звернутися в поліцію, а сама вона не хоче. Що робити?
Я сказала что У меня шизофренія и займ может брала другая моя личность . Я не отвечаю за нее)) Ну кредиткаса немного оуела )
Я сказала что У меня шизофренія и займ может брала другая моя личность . Я не отвечаю за нее)) Ну кредиткаса немного оуела )
Ето я пердиткассе сказала и еще начала вить в трубку))) Они сказали что я больная и отключились.У меня полнялось настроение. Получается я вампір и висосала енергію с калла?))Раз мне хорошо от разговора с ним..

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Сусіди йдуть до мене додому, їм же сказали, що я на них набрала кредитів у доларах. А мені не вірять жодному слову.
Це Ви та вчителька у якоi скаженi сусiди? Там що у Вас зовсiм якiсь неадеквати навколо????

Це Ви та вчителька у якоi скаженi сусiди? Там що у Вас зовсiм якiсь неадеквати навколо????
Так, це я. Взагалі, є парочка адекватних, коли до них дзвонять, вони трубку не беруть. Але є 'особливий склад' з 5 осіб, то ці геть неадеквати. В мене кожен день через них, як на пороховій бочці. Вони мені навіть такий собі 'суд Лінча' влаштовували.

Пошлите их далеко и надолго.
А на работе как дела из-за звонилок, я тожа в школе работаю.

Так, це я. Взагалі, є парочка адекватних, коли до них дзвонять, вони трубку не беруть. Але є 'особливий склад' з 5 осіб, то ці геть неадеквати. В мене кожен день через них, як на пороховій бочці. Вони мені навіть такий собі 'суд Лінча' влаштовували.
Я в шоцi...Тримайтесь, колего)?

Ето я пердиткассе сказала и еще начала вить в трубку))) Они сказали что я больная и отключились.У меня полнялось настроение. Получается я вампір и висосала енергію с калла?))Раз мне хорошо от разговора с ним..
Підняли настрій, бо геть щось зле стає.

В мене немає іншого виходу, треба триматися
Та не сприймайте Ви iх так серйозно..Нормальнi нiколи не прийшли б.Ви б вiд них навiть не дiзнались про якiсь там дзвiнки. А на неадекватних взагалi не варто зациклюватись..

Та не сприймайте Ви iх так серйозно..Нормальнi нiколи не прийшли б.Ви б вiд них навiть не дiзнались про якiсь там дзвiнки. А на неадекватних взагалi не варто зациклюватись..
Дякую за добрі слова, вже намагаюся так і робити, а спочатку був просто шок

Я не писала больше никаких заявлений после киберполиции и гарячей урядовой...Достаточно было обращений туда.
На урядову линию звонили или писали? Чем они вообще помогают? Я вот тоже думаю,может обратится,но я не в Курск чем конкретно они занимаются

На урядову линию звонили или писали? Чем они вообще помогают? Я вот тоже думаю,может обратится,но я не в Курск чем конкретно они занимаются
Писала.Передали заявление в раенное отделение полиции.Там на сайте есть перечень вопросов по которым можно обращаться.

Ну хз, не дуже вірю таким історіям, а чому мені ніхто не звонить?

Вже півтора місяці як забив на то все, moneyveo тіло 30к, ще десь сім контор з тілом 5-10, і ще більше десятка з тілом 2-3.

Профілі у соцмережах приховав, інста у мене не підписана реальним іменем... лише на адресу прописки яку вказував присилали пару разів листи. Контактних осіб я звісно що вказував неіснуючих.
У мене теж тіло 30к.по манівео)Правда на 12500 проплатила два платежі.Більше нічого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі