Об'єднати всі займи?

• Автор теми Автор теми 18nadezhda06
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 114
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

18nadezhda06

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
11
Бали
1765
18nadezhda06 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) В мене близько 15 мікрозаймів, 7 з них прострочені на 7-20 днів, сума приблизно 50тис з %. Чи можу я їх якось з'єднати в один і платити якусь фіксовану суму щомісяця? Допоможіть, вже не знаю що робити, грошей вже не вистачає ні на пролонгації ні тим паче на % та тіло.???

Всім привіт) В мене близько 15 мікрозаймів, 7 з них прострочені на 7-20 днів, сума приблизно 50тис з %. Чи можу я їх якось з'єднати в один і платити якусь фіксовану суму щомісяця? Допоможіть, вже не знаю що робити, грошей вже не вистачає ні на пролонгації ні тим паче на % та тіло.???
Ага!!! Об'єднайте, зберіть їх усіх до купи і пошліть чим подалі... Нема грошей- не платіть, тим більше ті пролонгації!!!

Забейте вы на эту дичь и живите счастливо. Форум в помощь.
Что за паника.
Объединить можно только кредитом в банке, но его не дадут и слава Богу.

Берете запасаєтесь чайочком, бутербродами і всю ніч читаєте форум)
Про кожне МФО, яке у вас є.
Вивчаєте, хочете записуєте собі в блокнотик...всі рекомендації дієві! У всіх точно така сама ситуація, а в когось і гірша.
Всі ми тут живі, здорові чого і вас бажаю!

Те що Ви тут пишете ,неможливо зробити...
А ось собі та рідним, зберегти здоров'я допоможе форум... Читайте,відповіді є по кожному МФО,.... Можете звернутись до старожилів, модераторів,..... До нових друзів,які у Вас обов'язково тут з'являється))) Удачі))

Конечно можно!
Вы в детстве самолётики из бумаги делали ?
Пишите все конторы на листочке, потом делайте самолётик и в окошко.
Вуаля! Проблемма решена)))

Читайте форум и не бойтесь обращаться к участникам. Очень помогает морально. Это огромная поддержка

Я хотел это все объединить кредитом в банке. Слава богу что я еще в банк не полез. Умные люди на этом форуме открыли мне глаза.

Кредит у банку вам не дадуть, навіть часу не гайте. При стількох МФО та ще й при просрочках. Хіба що допоможе добрий родич, який позичить вам таку суму. Ще варіант: прилетит вдруг волшебник. А що насправді треба зробити, вам вже написали.
Post automatically merged:

И хоть не вздумайте обратиться к так называемым частным кредиторам. Те разведут не хуже МФО.

Успокойтесь и живите дальше.

Ага!!! Об'єднайте, зберіть їх усіх до купи і пошліть чим подалі... Нема грошей- не платіть, тим більше ті пролонгації!!!
Молодчага, вообще им не платить никогда и нигде, тем самым гнать их с Украины. не пытаться договариваться с шарлотанами низшего звена ниочем, как им деньги приплыли, так пусть и уплывают

Запомните, нельзя объять необъятное и впихнуть невпихуемое :ahaha:

Останнє редагування:
Цікаво де автор теми? За добу О відповідей?
Хоча питання цікаве але корисні поради відписані вище..

Цікаво де автор теми? За добу О відповідей?
Хоча питання цікаве але корисні поради відписані вище..
Я автор, я дуже уважно читала всі відповіді, ще раз більш детально вивчала форум. Зникати нікуди не збираюсь.

Всім дякую за поради. Було б просто чудово якби ці мфошники батькам і сусідам не дзвонили.?

Автор почитав забыл от радости и о чмофо и про сайт.
Знаєте при великому бажанні наврядчи колись таке забудеш і радіти тут нема чому

Кредит у банку вам не дадуть, навіть часу не гайте. При стількох МФО та ще й при просрочках. Хіба що допоможе добрий родич, який позичить вам таку суму. Ще варіант: прилетит вдруг волшебник. А що насправді треба зробити, вам вже написали.

И хоть не вздумайте обратиться к так называемым частным кредиторам. Те разведут не хуже МФО.
Вірно, купу банків обійшов і всі в один голос, допобачення.

ВаЛиКо, браво! Просто креативний підхід з чудовим гумором!

18nadezhda06, запхати в банку, залити кропом і закрутити. Зберігати в темному прохолодному місці. Рецепт об'єднання.

Останнє редагування:
Рассчитывайте свои силы. Они обманывают вас, забудте про проценты, сконцентрируйтесь на теле кредита.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі