Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

Все так, форум заспокоює... Трохи... Завтра складу таблицю, як буду діяти і що закривати у першу чергу (якщо умови підходящі будуть звичайно).
Мене більше зараз турбує, що біт капітал деяким людям скидає фото з паспортом.
По перше я там не дуже гарна)
По друге, якщо рідні, то все одно, а якщо іншим людям? Я не впевнена що мій, наприклад, колишній відійшов від розриву. Хоча що він зробить с цим... Оформить ще більше кредитів?... Я і так зібрала майже всі діючі компанії
Тепер аж істерично смішно з цього
Ой ,та забийте ,от мене та участь бітів минула ,но в мене була своя історія ,і то все вже в минулому ,ставтеся до цього всього як до тимчасових трудностей ,це не боляче і не смертельно ,а в житті є багато цікавого яке приносить радість і задоволення ...

Все так, форум заспокоює... Трохи... Завтра складу таблицю, як буду діяти і що закривати у першу чергу (якщо умови підходящі будуть звичайно).
Мене більше зараз турбує, що біт капітал деяким людям скидає фото з паспортом.
По перше я там не дуже гарна)
По друге, якщо рідні, то все одно, а якщо іншим людям? Я не впевнена що мій, наприклад, колишній відійшов від розриву. Хоча що він зробить с цим... Оформить ще більше кредитів?... Я і так зібрала майже всі діючі компанії
Тепер аж істерично смішно з цього
😉О, я список теж писала, фоткала скріни кабінетів)) лишила лише скріни і договора скопійовані. Хай буде. А далі...постарайтеся заспокоїтися. Пийте чай м'ятний, допомагає. Кажу, як мені тут радили: слід опанувати себе. Важко, але дієво. Потім 100% змінюється відношення, устаканюється так сказати. І точно як мені казали так і є: далі починаєш розуміти план своїх дій для вирішення. І поставте антиспам. Зовсім!!! Зовсім не спілкуйтеся!!! Спробуйте))

😉О, я список теж писала, фоткала скріни кабінетів)) лишила лише скріни і договора скопійовані. Хай буде. А далі...постарайтеся заспокоїтися. Пийте чай м'ятний, допомагає. Кажу, як мені тут радили: слід опанувати себе. Важко, але дієво. Потім 100% змінюється відношення, устаканюється так сказати. І точно як мені казали так і є: далі починаєш розуміти план своїх дій для вирішення. І поставте антиспам. Зовсім!!! Зовсім не спілкуйтеся!!! Спробуйте))
Напевно, просто зміню номер телефону
Бо мені часто щодо роботи дзвонять з невідомих номерів ввечері....
Хоча до мене додзвонитися вдень - ще треба постаратися. Зв'язок не працює через відключення світла.
Я сьогодні щоб почитати форум, два квартали йшла, щоб мобільний інтернет з'явився.
Поки тут читала та о великі і могучі адвокатські фірми,Десь побачила інформацію, що можна написати заяву до МФО з темою "отзыв согласия на обработку персональных данных", і якщо дзвонять рідним та друзям, потім з цією заявою до поліції.
Теж казки адвокатів?

Я правильно розумію, потрібно просто не перейматись, та поки просто ігнорувати всі погрози, щоб я якийсь момент віддати все, що накопилось?
Наразі судорожно читаю форум, щоб зрозуміти як діяти. І поки все дуже погано.
Не переймаюсь щодо родичів, так як з ними поговорила
І працюю фрілансером, тому їм і подзвонити на роботу нікому.
Але просто на нервовому рівні дуже складно.
Біт капітал ще навіть просрочки немає, платіж повинен бути завтра, а вже дзвонять з "ви знаете що буде якщо ви не повернете гроші"?
Але я стараюсь нічого не відповідати та сильно не заглиблюватись в переживання....
Біт кепітал нереально відірвані. В мене з першого дня протермінування видзовнювали, грозилися дзвінками до 3-х осіб, перенарахували відсотки космічні. На другий день получилося домовитися, на мінімальну знижку, та ц закрила, бо на форумі багато читала за цих неадекватів. Моя вам порада, якщо немає чим платити їм - навіть трубки не беріть, а то заженете себе в ще гіршу паніку, але дзвонити вони будуть багато

Поки тут читала та о великі і могучі адвокатські фірми,Десь побачила інформацію, що можна написати заяву до МФО з темою "отзыв согласия на обработку персональных данных", і якщо дзвонять рідним та друзям, потім з цією заявою до поліції.
Теж казки адвокатів?
Це все робиться без великих і могучіх контор псевдо адвокатів ,якщо хтось дозвониться до рідних чи знайомих ,їхні слова - я,не даю згоди на спілкування (взаємодію ) наша розмова записується

Хоча до мене додзвонитися вдень - ще треба постаратися. Зв'язок не працює через відключення світла.
Я сьогодні щоб почитати форум, два квартали йшла, щоб мобільний інтернет з'явився.
Теж казки адвокатів?
Я б порадила взагалі забути про МФО.
Відкладати гроші по можливості
Перевіряти себе на судовій владі
Це все що має турбувати боржника

Теж казки адвокатів?
Я теж зі Слонів (які закриті давно, їх закрила до просрочки), хотіла видалити свої дані, писала оператору. Проте відписували, що неможливо. В них не передбачено, гарантують про безпеку. Якщо чесно, хочу поміняти паспорт з книжечки просто. Щоб дані змінити, аби ті були не дійсні. Може даремно це я хочу, проте мені здається так буде надійніше в тому плані, що ніхто чужий не візьме по моїм даним кредит ))) до речі, форумчани, яка ваша думка з цього приводу?

В мене дуже неприємна ситуація...
Спочатку брала кредити щоб жити... Потім щоб робити пролонгацію... Потім щоб погашати відсотки...
Сама не побачила, як втянулась в боргову яму на більше ніж 250000...
В мене просрочки найбільші в тенго - 8 днів. Вже думала звертатись до юристів. На консультації вони мені розповіли, що потрібно ігнорувати і чекати поки можна буде домовитись. І що єдине, за що мене можна притягнути до відповідальності - це за статтею фінансових махінацій. Однак, щоб цього уникнути, потрібно не ігнорувати кредиторів. Мов, якщо будуть документи (наприклад переписка через пошту) то до мене ніяких питань не буде.
Щодо того де в мене кредити та тіла...
Кредит+ 15000
Кредіт 7 22500
MyCredit 9000
Moneyweo 7900
Швидко гроші 5000
Є гроші 11000 (при терміну ванні в день, подзвонили і сказали що заборгованість 19000..)
Pango 10450
Tengo 8900
Miloan 10000
На все 12373
Слон 3000
Аміго 10000
Соскредіт 1950
Авіракредіт 9000
Требакредит- 6450
Finbert 7000
Alexcredit 11300
BitCapital 13800
Starfin 9000
Просто кредит 6750
Clikcredit 5000
Suncredit 1000
Finsfera 6000
Finbar 8000
First credit 3000
Selfycredit 15000
Limon 7000
Monto 1000
Нові кредити 3000
MrMoney 3000
FinX 5000
Avans 1000
Easycash 3500
Microcash 1500
EwaCash 4000
И банки...
Unex - 3200
Mono - 50000
Izy - 29000
Abank - 7000

И дуже скоро появляться просрочки... Які з них найгірші? До чого мені підготуватись?... Завтра буде просрочка bitcapital... Вже боюсь що буде...
Не хилый у вас список . Но все можно решить . Пускайте всех в просрочки и ждите предложений за тело . Проблемные по информацие на форуме Би капитал , ЕГроши , Навсе .
У меня есть На все и ЕГроши , процент насчитали нереально большой. Тенго в просрочке обрывают телефон , в принципе как и все . Будет телефонный террор , наступит паника , но потом пройдет, поверьте . У меня долгов тоже на такую сумму , даже больше. Читайте инфу на форуме , по каждому из вашего списка её много.

Сьогодні сіла, та всі борги занесла у таблицю, почитавши форум зрозуміла, що тільки декілька компаній відбиті, але і з ними можна домовитись. Щодо На все та Бізнес Позика, в принципі, там і так все розбито по платежам і просрочок не було. Думаю, якщо буду вносити трішки більше місячного платежу, буде нормально, щоб не доходити до суду, і виплачу все спокійно. Щодо ЄГроші, мабудь будуть багато дзвонити, але як писали на форумі, і вони здадуться в якийсь момент.
Не знайшла інформації по Limon та Просто кредіт та FinX (немає актуальної інформації)
Я одна в них така?
Серед всього тільки БітКапітал це жах якийсь. Пересилають записи розмов та фото третім людям... Так ще й хочуть по декілька тіл.
Погасити їх зараз не можу... Але може спробувати пролонгувати, хоча не знайшла в їх договорі і обчисленнях, що входить у сумму пролонгації.
При 350 usdt тіла та 59 usdt відсотків просять 90 usdt пролонгації на 15 днів.
Чи це погана ідея?
Дуже не хочу щоб данні які по закону повинні бути не розкритими, з'явились у всій моїй контактній книжці.

Сьогодні сіла, та всі борги занесла у таблицю, почитавши форум зрозуміла, що тільки декілька компаній відбиті, але і з ними можна домовитись. Щодо На все та Бізнес Позика, в принципі, там і так все розбито по платежам і просрочок не було. Думаю, якщо буду вносити трішки більше місячного платежу, буде нормально, щоб не доходити до суду, і виплачу все спокійно. Щодо ЄГроші, мабудь будуть багато дзвонити, але як писали на форумі, і вони здадуться в якийсь момент.
Не знайшла інформації по Limon та Просто кредіт та FinX (немає актуальної інформації)
Я одна в них така?
Серед всього тільки БітКапітал це жах якийсь. Пересилають записи розмов та фото третім людям... Так ще й хочуть по декілька тіл.
Погасити їх зараз не можу... Але може спробувати пролонгувати, хоча не знайшла в їх договорі і обчисленнях, що входить у сумму пролонгації.
Чи це погана ідея?
Дуже не хочу щоб данні які по закону повинні бути не розкритими, з'явились у всій моїй контактній книжці.
Пролонгация это очень плохая идея вот сейчас вы должны 409 баксов заплатите 90 за 15 дней и через 15 дней вам снова позвонят и скажут что вы должны эти же 409 баксов

Де ви бачили хоч одну охрєнєзацію цього типу, аби вони дотримувались законів?
Тим більше бітків)) Чхати їм на вас із вашими законами

Я теж зі Слонів (які закриті давно, їх закрила до просрочки), хотіла видалити свої дані, писала оператору. Проте відписували, що неможливо. В них не передбачено, гарантують про безпеку. Якщо чесно, хочу поміняти паспорт з книжечки просто. Щоб дані змінити, аби ті були не дійсні. Може даремно це я хочу, проте мені здається так буде надійніше в тому плані, що ніхто чужий не візьме по моїм даним кредит ))) до речі, форумчани, яка ваша думка з цього приводу?
та міняйте хоч раз на рік

Пролонгация это очень плохая идея вот сейчас вы должны 409 баксов заплатите 90 за 15 дней и через 15 дней вам снова позвонят и скажут что вы должны эти же 409 баксов
Розумію...
Тоді тотальний ігнор...

Я одна в них така?
Чи це погана ідея?
На все - це та сама Кредит Каса. В мене безпосередньо є в Кредит Касі, там є можливість зупинити нарахування відсотків на 30, 60, 90 днів в залежності від ситуації. Я скористалася цією можливістю. Мені погодили. За 90 днів потрібно закрити всю суму кредиту, але хоч відсотки шалені не капають. Ще залишилося більше місяця на закриття, закрила половину суму. Якраз ще за місяць дозакрию іншу половину і забуду цей жах.

Зайшла у УБКі...
Біт капітал не показує, закритий кредит фінберт чомусь ще світиться, хоча закрит він більше тижня назад. Ewa Cash на 4000 выдсутня в УБКІ. Але є якийсь кредит на 7000 від Авіра групп, при тому що в мене вони на 9000...
Також, чомусь Монто світится як Сіроко Фінанс....
А мілоан чомусь не три компанії Мілоан, Аміго та Тенго, а дві....
Всього 255310 по мфо тільки тіл....

С МФО было легче договорится , после их миллионных звонков- угроз, смс
Предлагают закрыть за тело.

А вот с банками.

Я МФО почти все закрыло
Остался кредит сенд продали коллекторам, они звонят 2 раза в неделю, а не миллион раз

Еще просто кредит,микрокеш, май кредит ( один платеж по реструктуризации остался) и кредит 7

Что делать с банками не знаю вообще .

С самого утра обрывают телефон, поставила на "Не беспокоить", нормально пока
Задумалась, может поставить голосовую почту, с сообщением "Наш разговор записывается, в связи с законом о персональных данных, я отзываю у вашей компании право на обработку моих персональных данных. Так же, в связи с законом о передачи данных третьим лицам, при любом контакте и обработке персональных данных третьих лиц, я отправлю жалобу на вашу компанию в НБУ. Так же прошу связываться со мной только в рабочее время по Вайберу или электронной почте"
Что скажите?

С самого утра обрывают телефон, поставила на "Не беспокоить", нормально пока
Задумалась, может поставить голосовую почту, с сообщением "Наш разговор записывается, в связи с законом о персональных данных, я отзываю у вашей компании право на обработку моих персональных данных. Так же, в связи с законом о передачи данных третьим лицам, при любом контакте и обработке персональных данных третьих лиц, я отправлю жалобу на вашу компанию в НБУ. Так же прошу связываться со мной только в рабочее время по Вайберу или электронной почте"
Что скажите?
Вже не раз писали,що кращий спосіб це ігнор. Думаєте,Ваш автовідповідач хтось буде слухать?

В мене було під 30 мфо + 3 банки в 21 році. Залишилось 7 (манівео у АФК вже, кредит7 у Росвен, 4 договори в колект центрі (тенго мілоан, маніфою та майкредит) договір у єапб по Зекредит та все ті ж банки- райф, восток та моно) Райф та восток сплачую, залишилось по парі платежів, моно в глибокій дупі (чекатиму на суд). Маю 1 суд по маніфою в процесі. В травні планую закрити Аваль та по можливості Восток, а далі буде видно. Вже б може і закрила всіх, але цілий рік витрачала гроші на себе і сім'ю і кайфувала)

Останнє редагування:
Назад
Угорі