Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

Miloan - 6500 грн (тіло 5к)
УкрПозика - 5600 грн (тіло 2к)
Швидко гроші - 10800 грн (тіло 5к)
ЄАПБ - 18500 грн (тіло 11к)
Якось так. Це ці що залишилися. Інші дуже довго перераховувати. Не плачу по всім уже роки два. Живий-здоровий. Мілан тільки своїми роботами кожен день замахує, і ЄАПБ раз в тиждень нагадують
А кто ЕАПБ скинул?

А кто ЕАПБ скинул?
MyCredit. З ними взагалі в мене цікава ситуація вийшла. Спочатку вони продали Сіроко Фінас. Потім Сіроко повернули назад до них. І вони в тиху продали "європейцям".

Ухх да , я думал мало людей , с такими долгами , а получается сейчас много когда жизнь довела до этого 😞

Предлагаю тему обсуждения, сколько у кого МФО на сейчас .
Какая сумма долга в общем , и кто сколько по времени уже не платит за них .
И на когда уже было открытие судебного дела и от какой компании и за какую сумму тело))☺️
Обсуждаем не стесняйтесь.

У меня общая сумма долга в МФО - 56 тысяч тело.
На просрочку по 12 МФО выхожу в этом месяце по всем , максимум 3 из них смогу закрыть .
В просрочку выхожу по
Slon credit
Egrohi
Navse
Selfie
Finbar
Credit plus
Credit 7
Mycredit
Кредит Капитал (55т-манифою,тенго,милоан,ловилаве)
Селфи 20
Бизнес позика 20
Соскредит 15
Еапб 15(качай-зекредит)
Росвенинвест 10(кликкредит)
Премиум актив10
Лоани 5
Монетка 5
Швидкогроши 4
Авира 4
Клай 3
Год просрочек ,пока 0 судов.

Може хтось і залишився, але це їх окрема власна [п°рська] корпоративна думка. Півтора тих самих телефонують, поповнюють базу Труколлера із відповідними "резюме")

Предлагаю тему обсуждения, сколько у кого МФО на сейчас .
10. Було 19. 9 закрила в перший рік.
Просрочкам моїм весною буде 3 роки.
Какая сумма долга в общем , и кто сколько по времени уже не платит за них .
60 тис. на даний момент (тіла)

И на когда уже было открытие судебного дела и от какой компании и за какую сумму тело))☺️
Такого поки що не було.

Зараз 15 онлайн мфо з загальною сумою 29700 тіла. Було 19 мфо, тоді сума була біля 40к.
Ще є борги в офлайн мфо, просто позика та сенс кредит - тіла 22 і 12.5тис. відповідно. По дурості їм платив регулярно платежі, сплатив майже половину, сидів практично на хлібі і воді, а досі винен ще їм 24.5 і 18.4 тис. Вирішив не кормити звіра, заліз в криївку, буду чекати від них з часом якихось лояльних пропозицій.
Також на днях прийшла пропозиція від ФінХ, хотіли спочатку 8.7к, зараз після 2-х місяців ігнору згодні на 2.4тис, буду закривати зі слідуючої зп.

MyCredit. З ними взагалі в мене цікава ситуація вийшла. Спочатку вони продали Сіроко Фінас. Потім Сіроко повернули назад до них. І вони в тиху продали "європейцям".
ЕАПБ упертые, к тому же по судам бегают. Ну и меньше чем на 2 тела не идут. И то только после нервотрёпки.

ЕАПБ упертые, к тому же по судам бегают. Ну и меньше чем на 2 тела не идут. И то только после нервотрёпки.
Погоджуюся з кожним словом. Хоч і в моєму випадку вже два роки до суду не спішать,але хто його знає,що їм завтра в голову прийде.

Погоджуюся з кожним словом. Хоч і в моєму випадку вже два роки до суду не спішать,але хто його знає,що їм завтра в голову прийде.
У меня им продали Еврогроши. Там тело было 2,5к. Закрыл за 5к.

Просрочка почти 4 года 17 МФО тел на 150000т, на сегодняшний день (за 5 месяцев) закрыто 16 МФО все за тела или меньше тела, судов не было. Осталась одна шарашка и я свободна😁

Просрочка почти 4 года 17 МФО тел на 150000т, на сегодняшний день (за 5 месяцев) закрыто 16 МФО все за тела или меньше тела, судов не было. Осталась одна шарашка и я свободна😁
Не шкода було 150 лямів віддавати?

Зе
Також були Єврогроші. Тільки 2к тіло. Закрив за 4к. І Зекредіт 3к за 6 по частинам. А от 18600 ще почекають.
Зе кредит продал Кредит Капиталу, те через 2 месяца тело предложили. Закрыл.

Всі кредит з березня 2023 року, жодних пролонгацій
Miolan - 10000, проданий Кредит-Капітал, хочуть 79670.00 грн
Egroshi - 10000, проданий Кредитпромінвест - Преміумактив, хочуть 12500
Сredos (Укркредитфінанс) -11000 грн, переданий СВС, хочуть 96100 грн
Манивео - 11300, проданий талион, хочуть 54000 грн
Маніфою -10000, проданий ЄАПБ, хочуть 25000 грн, домоалявся за 15000 з ними на платежі, але не заплатив.
MyCredit - 6000, проданий ЄАПБ, хочуть 15000 грн
SlonCredit -10000, закритий за 6000 грн.
Banana credit - 10000, закритий за 10000 грн.
Credit7 - 10000, закритий за 10000 грн.
Сredit+ - 10000, закритий за 10000 грн.

Не пам'ятаю ні скільки МФО, ні скільки грошей їм винна (об'єктивно, тілами). Десь близько 50к. Сімкою старою не користуюсь, то якщо й хтось дзвонить і шось хоче - ну штош, не всє мєчтьі сбьіваются.
А-банку винна 12к, вони подали на суд (післязавтра засідання), хочуть близько 30к. Як пройде і шо вийде з цього - відпишуся.

Зе

Зе кредит продал Кредит Капиталу, те через 2 месяца тело предложили. Закрыл.
Також мав з ними справу. Тільки по Качай Гроші. Результат аналогічний Вашому. Закрив за тіло.

Також мав з ними справу. Тільки по Качай Гроші. Результат аналогічний Вашому. Закрив за тіло.
И ещё Глобал закрыл у них, аналогично за тело. Глобал перед продажей полтела предложили, не успел денег не было.

Назад
Угорі