Обращение к Ляшко

• Автор теми Автор теми Iren
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я тоже думаю сделать листовки с антирекламой мфо и рассклеить у себя в городе. Идея хорошая. Так каждый человек расскреит в своём городе подобные листовки и толк будет немного)
я тоже с этим согласна зделаю и я так у себя в городе....

Я написала, якби кожен з нас щось написав, можливо получилось би щось з того

Буду чекати навияд щось відпишуть

Добрый день
Я тоже написал ему письмо, но уже прошло прилично времени, а ответа нет( может есть кто кому ответили?

В общем, написал таким образом

Я, ...., громадянин України, звертаюсь до Вас, Олега Валерійовича, народного депутата України, з проханням урегулювати діяльність мікрофінансових організацій на території України в зв'язку з передвиборчою компанією. Прошу Вас якимось чином посприяти на незаконні відсотки та штрафи, які нараховують МФО по кредитам та погрози і терор, які псують і руйнують життя людей нашої країни.

Жоден політичний діяч раніше не підіймав цю тему на політичному рівні. Тому прошу Вас, Олег Валерійович, допомогти людям хоч якось в цій тяжкій ситуації, розглянувши діяльність мікрофвнансових організацій. Цим самим, Ви покажете сотням і тисячам людей перед виборами Президента України, що Ви маєте змогу релювати не тільки незаконну діяльність МФО, але й керувати країною в цілому.

З повагою, ....
Зачем писать с предвыборной компанией !!они это и сами без вас разберутся!!просто просить помочь их урегулировать!!

Тоже написала жду.

І я напишу а куди саме?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі