Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
есть его номер 0674663588, но что ему говоритьПривет всем)
Девушка тут недавно писала про Ляшко, должна была созваниваться с представителями
Не помню в какой это теме просто...
Есть какие то новости?
наверно все о МФО то как они действуютесть его номер 0674663588, но что ему говорить
написал на почту еще утром, ответа нету, подождемнаверно все о МФО то как они действуют
есть его номер 0674663588, но что ему говорить
написал на почту еще утром, ответа нету, подождем
я тоже писала вчера или позавчера но тоже еще пока тишина ждуЭто его или помошников?
Мне бы и скрин обращения))Девушка что к ляшку хотела,отзовитесь пжл))
И ваше если есть))хочу попробовать узнать дошло ли и реально ли от них чего-то ждать.
помощникам,а номер выше егоя тоже писала вчера или позавчера но тоже еще пока тишина жду
Я ему так и написал Добрий день,Олег Валерійович, є до Вас така ідея по виборній кампаії,типу " Я закрию всі мфо, які не дають жити людям і їх родичам. Так я про те, що ці мфо діють проти закону, вони затягують в борги своїми захмарними відсотками, ти платищ, платиш, потім у тебе не має сил і ти забиваєш на це все , і тут починається погрози рідним, друзям і т.д. нас(боржників мфо) по всій країні тисячи + наші родичи, які теж від них стадають.Дякую, що ви думаєте?Если поднимет кипиш - буду за него голосовать нахрен и всем скажу пусть голосуют. Хоть что-то для страны нормальное за 5 лет сделают
и мне пожалуйстаДайте ссылку куда писали, я тоже напишу! А вдруг!!!!!
Я ему так и написал Добрий день,Олег Валерійович, є до Вас така ідея по виборній кампаії,типу " Я закрию всі мфо, які не дають жити людям і їх родичам. Так я про те, що ці мфо діють проти закону, вони затягують в борги своїми захмарними відсотками, ти платищ, платиш, потім у тебе не має сил і ти забиваєш на це все , і тут починається погрози рідним, друзям і т.д. нас(боржників мфо) по всій країні тисячи + наші родичи, які теж від них стадають.Дякую, що ви думаєте?
а что хоть что то хорошее пускай для людей сделает!а не бла бла!Вы смотрите, а то с такими темпами реально Ляшка ещё в президенты выберем))
Вы смотрите, а то с такими темпами реально Ляшка ещё в президенты выберем))
Если закроет курятники и начнет уголовное преследование коллекторов - не вижу ничего плохого.Вы смотрите, а то с такими темпами реально Ляшка ещё в президенты выберем))
Може слід додати також, щоб заборонити, так як ця діяльність напряму направлена на погіршення матеріального становища громадян. В этом роде.В общем, написал таким образом
Я, ...., громадянин України, звертаюсь до Вас, Олега Валерійовича, народного депутата України, з проханням урегулювати діяльність мікрофінансових організацій на території України в зв'язку з передвиборчою компанією. Прошу Вас якимось чином посприяти на незаконні відсотки та штрафи, які нараховують МФО по кредитам та погрози і терор, які псують і руйнують життя людей нашої країни.
Жоден політичний діяч раніше не підіймав цю тему на політичному рівні. Тому прошу Вас, Олег Валерійович, допомогти людям хоч якось в цій тяжкій ситуації, розглянувши діяльність мікрофвнансових організацій. Цим самим, Ви покажете сотням і тисячам людей перед виборами Президента України, що Ви маєте змогу релювати не тільки незаконну діяльність МФО, але й керувати країною в цілому.
З повагою, ....
напишите и Вы что-тоМоже слід додати також, щоб заборонити, так як ця діяльність напряму направлена на погіршення матеріального становища громадян. В этом роде.
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги