Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот бы раньше о проблеме рассказал, был бы ещё шоколадным))Та пофиг. Я уже разноцветный))
Где-то седой, где-то русый, где-то светло-русый. Имеется ввиду на голове
Борода рыжая?Та пофиг. Я уже разноцветный))
Где-то седой, где-то русый, где-то светло-русый. Имеется ввиду на голове
Борода тоже разноцветная)Борода рыжая?
Тоді назбираємо ))Борода тоже разноцветная)
Дуже дуже зараз багато чоловіків з такою проблемою, і ладно там чоловіки під 40, за 40, але хлопчики 20-25 років(Итак.
Мальчик, 39 лет.
Ну, было пару лет назад пятнышко на затылке. Не особо и обращал внимание. А вот пару дней назад на стрижку ходил, а мне дали зеркало, чтобы я мог посмотреть на свою прическу прям со всех сторон.
И увидел. Теперь там аэродром. Гладенький такой...
Это я на аватарке пушистый. Старое фото.
В общем, грусть несусветная накатила.
Немного почитал в тырнете разных способов... Но часть из них я пробовал - не помогло.
Вот посему, может кто-то имеет такую же проблему и пытается ее решить? Делитесь секретами.
Но максимально надежно .. хотя волосы тоже могут не прижиться.Дуже дуже зараз багато чоловіків з такою проблемою, і ладно там чоловіки під 40, за 40, але хлопчики 20-25 років(
Бачила відгуки гарні про пересадку, але ж це мабуть по ціні б'є
Кожний день свіжа і новенька зачіска.Я каких хочешь соберу, в т.ч. кошачьих.
Балувана наша Галя, балувана.Но Пчел не захотел
Так то щастя, він просто не розуміє. Економить на стрижці, на голові реклама, що він герой любовник. Тестостерон зашкалює.В людини серйозні проблеми а вам ото аби поржать![]()
Як завжди пестплатна медицина нарадитьТак то щастя, він просто не розуміє. Економить на стрижці, на голові реклама, що він герой любовник. Тестостерон зашкалює.
А він тут гроші планує на вітаміни тратити. Краще тратити на білок і резинові вироби під номером 2.

Ну чё сразу поржать, мы ему просто настроения поднимаем))В людини серйозні проблеми а вам ото аби поржать![]()
А вашому брату тільки з людей гроші брати.Як завжди пестплатна медицина нарадить![]()
Правильно, плюнул, приклеил и нету проблем))А ми добрі!!!! всім подорожник пропонуємо.
Як же ще багато пошановувачів савєцкай медициниПравильно, плюнул, приклеил и нету проблем))

Я неа)) У меня хлоргексидин есть, ранки обрабатывать))Як же ще багато пошановувачів савєцкай медицини![]()