И_я_туда_же_
Форумчанин
- Дописи
- 103
- Реакції
- 83
- Бали
- 3625
И_я_туда_же_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всі на хімію підсіли. Краще натуральні препарати.Я неа)) У меня хлоргексидин есть, ранки обрабатывать))
Знакомый рассказывал, что в детстве, когда коленки разбивал, песком раны засыпал. Вот это я понимаю натуральные препараты))Всі на хімію підсіли. Краще натуральні препарати.
Хоча раніше я багато подорожника бачила, тепер мені здається подорожник і не росте.
Якось я спеціально шукала, мені здається, що тепер подорожник рідкість.Знакомый рассказывал, что в детстве, когда коленки разбивал, песком раны засыпал. Вот это я понимаю натуральные препараты))
Даже не обращала внимание, растет он или нет. В городе его точно нету, может загородном и есть))
У нас подорожника повно росте. Навіть у дворі декілька кущиків єЯкось я спеціально шукала, мені здається, що тепер подорожник рідкість.
В дитинстві розбив колінку, зірвав листок подорожника більш-менш чистий, плюнув і приклеїв. І нічого не було.
Пані Ксенія звернеться до вас мабуть по закупиУ нас подорожника повно росте. Навіть у дворі декілька кущиків є

Основний лікувальний препарат.Пані Ксенія звернеться до вас мабуть по закупи![]()
Вважаєш що вже мій час прийшовПриїжджай, полікуємо.

ВеснаВважаєш що вже мій час прийшов
![]()

Весняні загострення. Авітаміноз.
А если спиртом залить, то можно и во внутрь принимать. Надо Тони рецепт лечебного коктельчика подкинуть))Основний лікувальний препарат.
За самогоном до Люди, за подорожником до И_я_туда_же_,А если спиртом залить, то можно и во внутрь принимать. Надо Тони рецепт лечебного коктельчика подкинуть))
За самогоном до Люди
TouniЗа самогоном до Люди, за подорожником до И_я_туда_же_,
Свої люди може і дешевше продадуть.
То вже отримаємо горючю суміш,після такої можна і не відійтиА если спиртом залить, то можно и во внутрь принимать. Надо Тони рецепт лечебного коктельчика подкинуть))
Водою розбавляй.То вже отримаємо горючю суміш,після такої можна і не відійти![]()
Кого, самогонку з травичкою ,думаю не допоможеВодою розбавляй.

Тут потрібно вибирати, чи самогон на подорожникові, чи травичка від медиків. Разом то і то, лиш дуже безнадійним можна.Кого, самогонку з травичкою ,думаю не допоможе![]()
То ,я безнадійнийТут потрібно вибирати, чи самогон на подорожникові, чи травичка від медиків. Разом то і то, лиш дуже безнадійним можна.

Ти ще молодий татусь, в тебе внуки, ще в університет не поступили. А ти вже розслабитись хочеш.То ,я безнадійний![]()