Об изменениях в кредитовании

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 7K
Закон опубликован.
Касается кредитной истории и общих правил начисления. Пока даю ссылку для ознакомления.
Потом поговорим детальней)
Про внесення змін до деяких законів України щодо споживчого кредитування і формування та обігу кредитних історій
Такое. Понятно, что насчитать 500-7000% теперь им будет проблемно. Но... Толку то? Сиди себе спокойно и не парься. Будет ИНН - будет снос. Будет тело и желание - можно закрыть. Убки мало кого интересует. Кроме сараев и самого убки.

Жалко, что не видно пункта про обязательную проверку по двум бки перед выдачей кредита...

Такое. Понятно, что насчитать 500-7000% теперь им будет проблемно. Но... Толку то? Сиди себе спокойно и не парься. Будет ИНН - будет снос. Будет тело и желание - можно закрыть. Убки мало кого интересует. Кроме сараев и самого убки.

Жалко, что не видно пункта про обязательную проверку по двум бки перед выдачей кредита...
почему?

Як????коли я вийшла на прострочку в одній із розмов мені сказали в нас не споживчий кредит!в нас макс термін 29 днів тому вас закони по споживчому кредиту не стосуються.На моє питання а якими законами ви керуєтеся?послідувало своіми законами.....так що платіть

Беріть чеки пишіть заяву з в якій опишіть дану ситуацію і листом укпочтою

Якщо чесно я теж цього не розумію????якщо не передано в УБКІ дані пропередачу кредиту комусь...то що це значить ??нема доказів кредитуту з мфо і ми нікому не нічого не винні?чи як
Ну вже ж віднесли кредити до 30 днів до споживчих. А так, якесь тіло з кредит+ клялось мені ще в квітні, що карантин закінчиться з 1 травня і всі штрафи і пеню нарахують по повній)))

Ну вже ж віднесли кредити до 30 днів до споживчих. А так, якесь тіло з кредит+ клялось мені ще в квітні, що карантин закінчиться з 1 травня і всі штрафи і пеню нарахують по повній)))
:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Закон опубликован.
Касается кредитной истории и общих правил начисления. Пока даю ссылку для ознакомления.
Про внесення змін до деяких законів України щодо споживчого кредитування і формування та обігу кредитних історій
ясно шо ни куя не ясно...
Mercato®, для чого тягнути резінку?))))всі чекають Ваші пояснення
по ходу юридический маркетинговый ход.....

Закон опубликован.
Люди, вибачте за мою тупість, але я не розумію, що зміниться для вже існуючих боржників мфо? Якщо на сьогоднішній день у мене повно боргів перед мфо, то що цей закон дасть таким, як я?!

Люди, вибачте за мою тупість, але я не розумію, що зміниться для вже існуючих боржників мфо? Якщо на сьогоднішній день у мене повно боргів перед мфо, то що цей закон дасть таким, як я?!
Надію :pleasantry:

Так, і дивлячись, по правкам збільшити штрафи і пеню з неустойками неможна навіть за згодою сторін. Я думаю що банки та МФО почнуть вити як вовки на місяць.
Та якби ще обмежили річний % шараги закрились би. Оце буде весело найближчим часом. Зараз вони ще більш усердно будуть телефонувати.
Ага...щоб хоч щось збити..бо задишуться з мінімалкою повною
Мені теж цікаво

для поточних кредитів - нічого. Закон зворотньої сили не має.
Для нових кредитів - стало гірше. Раніше обмеження штрафів і пені було 50%, тепер 100%...

Для нових кредитів - стало гірше. Раніше обмеження штрафів і пені було 50%, тепер 100%...
Але, по суті, аж після повного зняття карантину це все закрутиться, коли повернуть штрафи і пеню.

Почему жалко? Потому что небыло бы случаев, когда давали бы больше 30+ займов. И лишний повод хоть как-то подковырнуть сарай.
вы опять игнорируете мой вопрос))) отвечай на какой то придуманый вами))) :dash1:
вы написали "500-7000% теперь им будет проблемно.". я же специально, эту часть вашего сообщения выделил)))
так вот вопрос, в чем у мфо проблемма? в связи с обсуждаемым законом)))

Tarass, сонный я) только встал)
Если правильно вчитался, то будет 2 тела, без всех увиливаний от потребительского, или же не потребительского кредита. Сказано два тела, значит два.

Опять же) проще нихрена не делать и не ждать) прилетит - снос. Не прилетит - не надо снос)

Если правильно вчитался, то будет 2 тела, без всех увиливаний от потребительского, или же не потребительского кредита. Сказано два тела, значит два.

Опять же) проще нихрена не делать и не ждать) прилетит - снос. Не прилетит - не надо снос)
тогда доброе утро))))

где написано, что мфо имеет право насчитывать всего два тела, за использование кредитных средств? я такого не увидел)))

Tarass, :secret:
Ещё не все знают, что так можно было)

тоді навіщо нам цей закон?! Легше від нього не стало.

2 тела - это о санкциях. Проценты - хоть миллион!!!
тоді навіщо нам цей закон?! Легше від нього не стало.
а я й не писав, що стало легше...

Назад
Угорі