Объединить все кредиты и платить через исполнительную

• Автор теми Автор теми Roman24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
Якщо сильно цього захотіти, то це реально:))))))) На війні усі способи підійдуть)))
Ви ж розумієте,що для того,щоб сильно захотіти потрібно або самому напрягтися,або адвокату заплатити...

День добрый, имею проблему 20 мфо тело на 110000грв и 3 кредита в банке на суму 170000. По мфо пошол в просрочки, добрались уже до родных. Можно ли через суд обьеденить все кредиты и платить через исполнительную службу??? На письма одваката не дают ответы. Что можете посоветовать...
Нет, нельзя. А то что на письма "одваката" вам не дают ответы, предлагаю сменить на "Адвоката").

Как по мне надо ждать,мне уже в этом месяце многие конторы предложили заплатить меньше тела. Но у меня нет денег на них.
Здравствуйте, а сколько просрочки, тоже хочется меньше тела

Змінити номери телефонів тому, кому це можливо, звернутися до фінансових установ із офертою про списання штрафів та відсотків, щоб почати сплачувати частинами та отримати в кінці довідку про закриття кредиту, якщо не вийшло - звертатися до НБУ, Уповноваженого ВРУ справ з людини, правоохоронних органів.
Перепрошую, а Ви випадково не з колекторського агентства будете?..

На щастя ні?) Звідки Ви це взяли?)
Тоді в мене зустрічне питання. А Ви часом не бенефіціарний власник однієї з фінансових установ?)

Останнє редагування:
А Ви часом не бенефіціарний власник однієї з фінансових установ?)
Ви дуже уважні.
Оффтоп
Маю навіть декілька контор, кажу відверто. Нехай це буде наша з Вами таємниця.? Нікому не кажіть, бо Вас швидко знайде слідчий разом з виїзною групою.

Як бачу, це питання, а не твердження.)) То Ви вже визначтеся нарешті.)

Останнє редагування:
День добрый, имею проблему 20 мфо тело на 110000грв и 3 кредита в банке на суму 170000. По мфо пошол в просрочки, добрались уже до родных. Можно ли через суд обьеденить все кредиты и платить через исполнительную службу??? На письма одваката не дают ответы. Что можете посоветовать...
Нет, нельзя, это разные договора, если дойдет до суда, то по каждому мфо и банку, суд будет по отдельности.

Назад
Угорі