- Дописи
- 24
- Реакції
- 57
- Бали
- 28
Kononenko A. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо сильно цього захотіти, то це реальноСейчас обо...сь со смеху![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо сильно цього захотіти, то це реальноСейчас обо...сь со смеху![]()
Ви ж розумієте,що для того,щоб сильно захотіти потрібно або самому напрягтися,або адвокату заплатити...Якщо сильно цього захотіти, то це реально)))))) На війні усі способи підійдуть)))
Це в інтересах адвоката))))))Ви ж розумієте,що для того,щоб сильно захотіти потрібно або самому напрягтися,або адвокату заплатити...
Нет, нельзя. А то что на письма "одваката" вам не дают ответы, предлагаю сменить на "Адвоката").День добрый, имею проблему 20 мфо тело на 110000грв и 3 кредита в банке на суму 170000. По мфо пошол в просрочки, добрались уже до родных. Можно ли через суд обьеденить все кредиты и платить через исполнительную службу??? На письма одваката не дают ответы. Что можете посоветовать...
саме такЯ один думаю что признать в суде все свои долги это ху... плохая идея? ?
Нас минимум двое)Я один думаю что признать в суде все свои долги это ху... плохая идея? ?
Нас минимум много)))Нас минимум двое)
Нас много таких))Нас минимум двое)
Вот че ты меня перефразируешь?!))) Не, нифига, даже плагиатишь)Нас много таких))
Здравствуйте, а сколько просрочки, тоже хочется меньше телаКак по мне надо ждать,мне уже в этом месяце многие конторы предложили заплатить меньше тела. Но у меня нет денег на них.
Перепрошую, а Ви випадково не з колекторського агентства будете?..Змінити номери телефонів тому, кому це можливо, звернутися до фінансових установ із офертою про списання штрафів та відсотків, щоб почати сплачувати частинами та отримати в кінці довідку про закриття кредиту, якщо не вийшло - звертатися до НБУ, Уповноваженого ВРУ справ з людини, правоохоронних органів.
На щастя ні?) Звідки Ви це взяли?)Перепрошую, а Ви випадково не з колекторського агентства будете?..
Тоді в мене зустрічне питання. А Ви часом не бенефіціарний власник однієї з фінансових установ?)Перепрошую, а Ви випадково не з колекторського агентства будете?..
Ви дуже уважні.А Ви часом не бенефіціарний власник однієї з фінансових установ?)
Як бачу, це питання, а не твердження.)) То Ви вже визначтеся нарешті.)На щастя ні?)
Я тоже так думаю. Что это плохая идея.Нас минимум двое)
Нет, нельзя, это разные договора, если дойдет до суда, то по каждому мфо и банку, суд будет по отдельности.День добрый, имею проблему 20 мфо тело на 110000грв и 3 кредита в банке на суму 170000. По мфо пошол в просрочки, добрались уже до родных. Можно ли через суд обьеденить все кредиты и платить через исполнительную службу??? На письма одваката не дают ответы. Что можете посоветовать...